Serie A 32. köre: Juventus Torino – Bergamo, Július 11

Labdarúgás, szombat,  2020,  Július 11, Olaszország, Serie A, 21:45

Szerintem ez a mérkőzés lesz a kör slágere, mivel a két legjobb csapat találkozik Juventusz stadionján. A házigazda támadása a 3.-ik legjobb a bajnokságon, Atalanta támadása pedig konkurrencia nélkül a legjobb. Juventusz a mérkőzései töbségében domináns csapat, elsőként szerez gólt, és az egész meccset az ellenőrzése alatt tartja. Esetleg szerez egy második gólt is a nagyobb nyugalomért. Azonban Juventusz védelme nem áll szilárd lábakon az utolsó időkben. Az utolsó 3 meccsben 6 gólt kapott, utoljára AC Milano stadionján négyet! Pedig Juventusz az első 60 percében vezetésben volt, 2:0. Azonban a következő 6 percben 3 gólt kapott. Ezután még AC Milano hozzáadott egy negyedik gólt is, és ezzel be is fejeződött számára a meccs. Egyébként Juventusz Február eleje óta nem kapott egy meccsben többet, mint egy gólt. Kivéve az utolsó meccsét. Mi történt a csapattal? Szerintem pánikba esett, néha ez jellemző a védelmére. A kényszer szünet óta ez volt az első veresége, a két vereség között 7 győzelmet szerzett egymás után. A bajnoki cím már majdnem a zsebében van, 7 pont előnye van a 2.-ik Laziohoz képest.

Atalanta a 3.-ik helyen áll 66 ponttal, 9 pont választja az első helytől, azonban a Bajnokok Ligája jövőre már biztos. Nagyon hatékony a támadása, éles lövésekkel lövöldözik, 85 gólt osztott szét eddig a versenyben, 39 gólt kapott. Ez átlagban 4 gól egy meccsre. Az is valószinű, hogy egy gyors támadással nitja majd a meccset, amelyből gól is lehet. Így Juventusznak is játszania kell majd, Dybala és Ronaldo jó formában vannak, így a gólokra gazdag meccset várhatunk. Bergamo már 11 alkalommal nem veszített meccset az utolsó Januári veresége óta, ebből csak 1 volt a döntetlen, 10 győzelme volt. A szünet után is jól tevékenykedett, 6 győzelem az eredmény 6 meccsből.

Fogadni a gólokra fogok. A győztest ismét nehéz megjelölni, mivel sok múlik ismét a szerencsén. Ki szerzi az első gólt, ki lesz jobb formában. Mivel hogy mindkét csapat a gólkirályokhoz tartozik, biztonságosabbnak tartom a fogadást a gólokra, azért is, mert Juventusz védelme nem a legjobb.

A mi tippünk: a mérkőzésen több, mint 2,5 gól esik – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál találhatóak.