Serie A 31. köre: Hellas Verona – Inter Milan, Július 09

Labdarúgás, csütörtök,  2020,  Július 09, Olaszország, Serie A, 21:45           

Inter Milano egyre több pontot veszít az első Juventuszhoz képest. Úgy néz ki, hogy a harcok a bajnoki címért már Inter számára el vannak veszítve a döntetlene után Sassuoloval 3:3 és az 1:2 veresége után Bologna ellen. A támadásban rendkívüli minőség van, ott van Lukaku, ako a harmadik legjobb gólszerző a bajnokságon Immobile és Ronaldo után. Kiválóan szerepel Inter mezében az argentin gólszerző Martinez is, aki a gólszerzők táblázatában a 11. helyen áll. Van még több kiváló játékosa is, ezek a lehetőségükre várnak a kispadról. Azonban valami nem jól működik a csapatnál. Inter képes pontokat veszíteni vagy gólt kapni majdnem minden csapattól a korona szünet után, kivéve Bresciat és Spalt, aki a legrosszabb csapat a bajnokságon. Inter az utolsó 5 párbajában 10 pontot szerzett és 14:7 gólarányt, ami 4,2 gól átlagban egy meccsre. Az olasz bajnokság kiszámíthatatlan, gyakran vannak meglepetések, mint feljebb megírtam néhányat.

Verona várakozni fog a gólhelyzetére, ebben a meccsben ezt lehetővé teszi neki Inter védelme. Verona utolsó 5 mérkőzéséből 7 pontot tudott szerezni és 8:10 gólarányt, ez átlagban 3,6 gól egy meccsre. Az utolsó 3 meccsében érdekes eredményei voltak, 3:3 Sassuolo ellen, 3:2 győzelem Parma ellen és 2:0 vereség Brescia ellen. Verona a táblázatban a 8.-ik helyet foglalja 42 ponttal 37:36 gólaránnyal, 11-9-10 mérleggel. Otthon ez a csapat az 5.-ik legjobb, 15 meccsben 27 pontot szerzett 8 győzelemért és 3 döntetlenért, 4 vereséget szenvedett, a gólaránya otthon 22:17.

A fogadást ismét a gólokra irányítanám, bár több, mint valószinű, hogy a vendégek győzni fognak. De mivel az olasz ligán sok a meglepetés, a fogadók számára gyakran kellemetlen, inkább a gólok számára fogadok, mint már sokszor. Esetleg arra, hogy mindkét csapat gólt szerez, mivel ezt a fogadást is jónak látom. A két csapat kölcsönös mérkőzéseiben is sok gól volt látható a múltban, ezért feltételezem, hogy most sem lesz ez másképen. Az idén a 12.-ik körben játszottak együtt, Inter 2:1 győzelmet szerzett, a foci szép, látványos volt 15 lövéssel a kapu felé.

A mi tippünk: a mérkőzésen több, mint 2,5 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.