Serie A 31. köre: FC Genoa – Napoli, Július 08

Labdarúgás, szerda,  2020,  Július 08, Olaszország, Serie A, 19:30

Ez az évad nem a legjobb FC Genoa számára. Azonban a téli szünet segített nekik egy kicsit, 3 győzelmet szereztek, Bologna és AC Milano stadionján 0:3 és 1:2, otthon Cagliari ellen 1:0. A 2 csapat a táblázat felső felében van, Cagliari a 11. helyen. A lényeg az, hogy ezek voltak az utolsó győzelmei. A korona szünet sem segített a csapatnak nagyon, mivel 4 meccsben csak 2 pontot szereztek 2 döntetlenért, ezen kívül már csak 2 vereséget szenvedtek. Udineseben és Brescia-ban azonos 2:2 döntetlent, otthon Juventusz ellen 1:3, Parma ellen 1:4 vereségeket szenvedtek. Ezekből az eredményekből kiolvasható, hogy Genoa mérkőzéseiben a gólokból van bőven. Genoa azért is harcol, hogy ne essen ki a versenyből, mert nagyon veszélyes 17.-ik helyet foglalja 27 ponttal, mögötte Lecce van 25 ponttal a már kiesést jelentő helyen. Nagyon kell vigyázni a csapatnak a taktikájára, főleg a pontokra van neki szüksége. Azonban nem ebben a meccsben lesz erre a legmegfelelőbb alkalma.

Napoli Genoába egy 2:1 győzelem után érkezik AS Róma ellen, amikor azelőtt Atalanta Bergamo stadionján 2:0 vereséget szenvedett. Azonban Napoli jó formában van, mivel az utolsó előtti vereségét otthon szenvedte Lecce ellen még Február elején 2:3 volt az eredmény.  Gattusonak is már elég ideje volt összeismerkedni a csapattal. Megnyerte az Olasz Kupát is. Napoli támadásában több tapasztalt gólszerzőt is találhatunk, Mertens és Insigne, de meglepő módon Milik szerezte a legtöbb gólt Napoli mezében. Napoli szeretne az idén legalább az 5.-ik helyen végezni, ez számára nem elérhetetlen, ez a hely bebiztosítaná számára az Európa Liga csoportok fázisát. Napoli csapata tehát kiváló minőségű egy igazán erős és veszélyes támadással, nehéz párbajokban sem nem szokott kétségbe esni.

Fogadni úgy gondolom, hogy a gólokra fogok. Nem azért, hogy talán Napoli győzelmét nem feltételezném, harcolni szeretne az 5.-ik helyért, ez pontok nélkül nem megy, de Genoa otthon játszik, neki talán még nagyobb szüksége van a pontokra a megmentése miatt. A gólokra fogadok azért, hogy a két csapat meccseiben bőven van belőlük.

A mi tippünk: a mérkőzésen több, mint 2,5 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.