Serie A 31. köre: AC Milan – Juventus Torino, Július 07

Labdarúgás, kedd,  2020,  Július 07, Olaszország, Serie A, 21:45

Juventusz magabiztosan ballag a következő bajnoki címért, a táblázat élén már 7 pont előnye van a római Lazio csapatához képest. Ezt éppen  a milánói AC klubjának köszönheti, mert az utolsó mérkőzésében meglopta Lazio csapatát egyértelmű 3:0 eredménnyel. Ezt nem nagyon várta senki, de így bizonyosodott be, hogy AC Milano formája a hosszú koronavírus szünet után kiváló. Meg kell jegyezni, hogy Lazionak hiányozott a legjobb gólszerzője, és ez nagyon észrevehető volt. De Juventusz formája szintén kiváló, így egy nagyon érdekes mérkőzést várhatunk. A verseny végéig még 8 forduló van hátra, bár még a bajnoki címet elméletileg valaki más is megszerezhetné, ez nem valószinű. Így a csapat habozást is megengedhet magának.

AC Milano a jövő évi szezonban biztosan szeretne az Európai Kupákért harcolni, de eddig nem sikeresek ebben, hiszen a 7. helyen állnak, a 6.-ik Napoli csapatára 2 pont hiánya van, amikor a 6.-ik hely legalább a selejtezőt jelentené a versenybe. Ami a hazai meccseket illeti az olasz ligában, AC Milano 14 hazai párbajból csak 5 alkalommal tudott győzni, 5 döntetlene és 4 veresége van még. A gólaránya ezekben a meccsekben 15:15, 20 pontot szerzett otthon a csapat. Ahogyan már megemlítettem, a szünet után a csapat eredményei jónak látszanak, eddig egy vereséget sem nem szenvedtek a 4 meccsben, bár már Spal stadionján úgy nézett ki a dolog, hogy vesztesek lesznek, végül 2:2 döntetlen volt a végeredmény. Lecce stadionján 1:4 győzelmet szereztek, majd még otthon AS Roma ellen 2:0 győzelmet. AC Milano gyengéje a védelem, de fontos, hogy gólokat tud szerezni is. A gólaránya az öszes meccsben 39:37, ami nagyon kiegyensúlyozott.

Nagyon magas az esély arra, hogy Juventusz győzni fog. De mégis óvatos leszek inkább, mivel a mérkőzés bárhogyan is végződhet. Juventusznak nem szükséges feltétlenül győznie azért, hogy bajnok legyen. És az utolsó meccseiben gyakran kapott gólokat is, nem csak szerzett. Ezért a fogadásomat is a gólokra irányítom, legalább 1,5 gól esik a meccsen, bár nem magas ez a szorzó, de valószinű, hogy sikeres lesz a fogadás, vagy arra, hogy mindkét csapat gólt szerez.

A mi tippünk: a mérkőzésen több, mint 1,5 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.