Serie A 28. köre: Bologna – Juventus Torino, Június 28

Labdarúgás, vasárnap,  2020,  Június 28, Olaszország, Serie A, 19:30

Atalanta Bergamo mérkőzései az idén igazán nem unalmasak, a játékuk támadó jellegű, némelyik találkozóban több a gól, mint a jégkorongban. Az idei átlaguk 4,2 gól egy mérkőzésre, és csak 4 meccsben a 27-ből nem érték el ezt az átlagot. Az utolsókban is gól aratás volt, 3:2, 4:1 és 2:7 eredményekkel. Ami fontos, ezzel a játék stílussal győzni tud, így a táblázatban már a 4. helyen van. Ez biztosítja nekik a résztvételét a Bajnokok Ligáján. Ezért ezúttal is hasonló játék várható. Az is fontos, hogy visszatér a legjobb gólszerzőjük Josip Iličič. Tovább még elsősorban a kolumbiai Muriel és Zapata szereznek gólokat. Atalanta 27 párbajban 25 góllal szerzett többet, mint az első Juventus. Azonban a védelem már nem megy nekik olyan jól. Ezt a Bajnokok Ligája is megmutatta, ahol több gólt kaptak, mint szereztek, a csoportjukban 8:12 volt a gólaránya, így is tovább jutott a második helyről. A hazai bajnokságon a gólaránya 77:37, így az ellenfelének van miért aggódnia.

Udinese a 15. helyen áll 21:38 gólaránnyal, és csak 3 pont előnye van a kiesésre. Már 8 meccsben egymás után nem győztek. A mérlege 7-7-13. Ennél a csapatnál a legkevesebb gól esik. De ez nem érvényes a meccsekben Bergamo ellen. A 9. körben 7:1 eredménnyel végződött ez a meccs. Hihetetlen, mivel öszesen 16 lövés volt közvetlen a kapura. Udinese már néhány éve átlagon allatti csapatok közé tartozik az olasz Serie A versenyén, az idén még biztosan lesz dolga a mentéssel is, igaz, hogy otthon azért jobban játszik, mint idegenben, de ezúttal hiányozni fognak neki a rajongói a nézőtérben. De elsősorban Atalanta támadó ereje óriási és a házigazda nem fogja tudni, hogy hol áll a feje. Udinese a szünet után az első párbaját Torinoban veszítette el 1:0. Bár nyomást fejlesztettek az ellenfelükre, a gólok produktivitása mégis siralmas volt. A csapat legjobb gólszerzője csak 5 gólt szerzett, össze sem lehet ezt hasonlítani Iličič, vagy Zapata góljaival.

Fogadni a vendégek győzelmére fogok, mivel egészen biztonságosnak látom ezt a lehetőséget, ha nem is a legjobb oddsokkal. A gólokra is lehet fogadni, talán nem rosz választás.

A mi tippünk: Atalanta Bergamo győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak