Serie A 27. köre: Bologna – Juventus Torino, Június 22

Labdarúgás, hétfő,  2020,  Június 22, Olaszország, Serie A, 21:45

Bologna végre több év után a táblázat közepén van és nem kell harcolnia a megmentésért. A 10. helyen áll, amikor 26 mérkőzésben 34 pontot szerzett, ami körülbelül a fele annak, amit Juventusz szerzett. A csapat gólaránya 38:42, ez a bajnokság egyik rosszabb védelméhez sorolja a legénységet. Hosszú idő után ez egy igényes mérkőzés lesz Bologna számára, utoljára verseny meccset Február 29.-én játszottak. Nehéz lesz rajongók nélkül játszani egy ilyen nehéz ellenféllel, amely nem engedheti meg magának pontokat veszíteni. Már a szünet előtt ez a csapat nem játszott jól, egy kis pihenés ráfért, de hogy hogyan készült a csapat a mérkőzésekre, ezt most fogjuk meglátni. A házigazda biztosan harcolni fog, úgy gondolom, az egész párbaj harcias szellemben lesz játszva.

Juventusz a táblázatban az 1. helyen áll 63 ponttal, de a második Lazio csak 1 ponttal szerzett kevesebbet, így az első helyről még nincsen semmi sem eldöntve. Juventusz gólaránya 50:24 nagy tekintélyt kelt az ellenfeleinél. A csapat előnye az is, hogy a szünet után már két mérkőzést játszott, ez az Olasz Kupa volt, ahol ugyan a döntő meccset elveszítették büntetőkben. Ezért is úgy gondolom, hogy mindent beleadnak ebbe a meccsbe, a focisták már egybe vannak szokva, már közönség nélkül is játszottak, nem beszélve a legénységük magasabb minőségéről. Igaz, hogy mint ha ez a csapat elfelejtett volna gólokat szerezni, amikor két meccsben egyet sem nem szereztek, bízok benne, hogy most ez megváltozik. Juventusz legjobb gólszerzője senki más, mint Cristiano Ronaldo 21 góllal. A Bajnokok Ligáján Lyonnal 1 gólkülömbséget kell neki utolérni, mivel a nyolcaddöntőben lebecsülték az ellenfelüket, ezt Lyon kihasználta és Juventusz 0:1 vereséget szenvedett. Így marad neki a hazai bajnokság, ahol a címet megszerezheti. És pontosan ezért nem engedheti meg magának elúszni a 3 pontot.

Mindenesetre, nehéz dolga lesz. Bologna nem éppen egy könnyű ellenfél. És Juventusz mint ha nem lenne a saját bőrében, de remélem, hogy az első percektől fogva teljes gőzzel fog haladni előre és igyekezni fog gólokat szerezni. Erre a tehetségei meg vannak. A győzelmére tippelek.

A mi tippünk: Juventus győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.