Serie A 26.-ik köre: Inter Milano – Bergamo, Március 08

Labdarúgás, hétfő, 2021, Március 08, Olaszország, Serie A, 20:45                   

Oz olasz Serie A bajnokság teljes erejével halad előre, és hétfőn este a következő körében találkozik két olyan csapat, amely remek formában van, erről az eredményeik is tanúskodnak. Egészen biztosan izgalmas lesz ez a találkozó, hiszen mindkét csapat jó minőségű és fontos számukra minden pont. Inter Miláno, a házigazda, élvezi az első helyet a tabellán, 25 meccsben 59 pontot szerzett 62:25 gólaránnyal, 18-5-2 mérleggel. Már 6 pont előnye van a riválisához, AC Milánohoz képest, és 10 pont Juventuszhoz képest, aki 1 meccsel kevesebbet játszott le. Inter már 6 győzelmet szerzett egymás után kiváló 17:2 gólaránnyal. A hazai meccsekkel is nagyon jól megbírkózik, 10-1-1 itt a mérlege. A klub legénysége nagyon jó minőségű, erős, és ez látható volt az utolsó mérkőzésén Parma stadionján, ahol a támadásban esélyt kapott a meccs elejétől Alexis Sánchez, aki egymaga elintézte, hogy Inter 1:2 eredménnyel győzött. Nem is szükséges említeni Lukakut, aki már 18 gólt szerzett, így Ronaldo után Juventuszból a második helyet foglalja. Inter tehát nyuhodt lehet, azonban nem pihenhet a babérljain, ha a bajnoki cím megszerzését igazán komolyan veszi. És hogy komolyan veszi, az is biztos. 

Bergamo klubja, aki Milánóba utazik, szintén nem csak olyan akármilyen csapat. Ahogyan tavaly is már kiválóan játszott, ezt folytatja az idén is. A tabellán már a 4.-ik helyre mászott fel 49 ponttal, azonban a Bajnokok Ligájaért még a klubok nagy harcokat fognak vívni. AS Roma szorosan mögötte van 2 pont hiányával, majd Napoli és Lazio is tolakodnak felfelé. Bergamo is sikeres volt az utolsó bajnoki mérkőzéseiben, az utolsó négyben győzelmet szerzett 12:3 gólaránnyal, ami szintén nagyon szép. Idegenben ez a klub kiváló eredményeket ér el, 7-4-1 a mérlege. A legjobb gólszerzője Muriel 15 góllal, majd Zapata és Gosens  9 pontos találattal. Ez a klub a legproduktívabb a versenyben közvetlen Inter után. Crotone erről tanúskodhatna, mivel az utolsó találkozójában 5 gólt kapott tőlük. Az idén a bajnokságon 60 gólt szerzett. 

Tekintettel arra, hogy milyen két klub találkozik a pályán, nehéz kockázat nélkül fogadni a győztesre. Bármelyiküknek lehet több szerencséje, mint a másiknak, és ez is dönthet. Most minőségileg nagyon közel állnak egymáshoz a klubok, ezért inkáb valamelyik gól lehetőségre fogadjak? Végül mégis a győztesre fogadok, de döntetlen nélkül, amikor ugyan nem nyerek, de a tét visszajár. 

A mi tippünk: Inter Milano győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál találhatóak.