Serie A 15.-ik köre: Salernitana – Juventus, November 30

Labdarúgás, kedd, 2021, November 30, Olaszország, Serie A, 20:45                      

A Juventusztól lassan távolodik a tabella éle. Ha jövőre szeretné játszani a Bajnokok Ligáját, valamit tennie kell. A tabella élén a klubok minősége rendkívül emelkedett, a Napoli, az AC Milan, az Inter és az Atalanta mellé sorolhatjuk még a Laziot is. A formája borzalmas, hiszen az utolsó 5 bajnoki meccsben csak 2 győzelmet szerzett a Lazio és a Fiorentina ellen, öszesen 3 meccset pedig elveszített, az Atalanta, a Verona és a Sassuolo klubjaival. A tabellán csak a 7.-ik helyen van 21 ponttal, de még így is vigyázni kell neki, mivel még 3 klub rendelkezik 21 ponttal. Így a tabellának ennek a része zsúfolt, és mindenki szeretne jobb helyre jutni. Öszesen 6 győzelmet és 3 döntit szerzett a klub, 5 vereséget szenvedett. A gólaránya 18:16. Itt az ideje ismét gyűjteni a pontokat, mert ez a klub megérdemli tekintettel a minőségükre, hogy magasabbra kerüljönek a tabellán. Dybala és Bonucci a legjobb gólszerzói, azonban sok gólt tizenegyesekből szereztek, nem a játék folyamán. Hiányozni Chiesa, Danilo és McKennie fognak a gyengélkedésük miatt, de másképen a csapat a teljes erejében lép a gyepre, a tréner senkit nem fog kímélni. 

A Salernitana újonc a Serie A versenyben, utoljára a 98/99 szezonban játszottak itt. 14 kör után az utolsó helyen kuporog 8 ponttal, 11:29 gólaránnyal. 2 győzelmet és 2 döntetlent szerzett, 10 vereséget szenvedett. A szezont rosszul kezdte, 4 vereséggel egymás után. Csak a Genoat otthon és a Veneziát idegenben verte meg. A legjobb gólszerzője Bonazolli 3 góllal. A legroszabb támadással rendelkezik, csak 11 gólt szerzett. Bár a szezon egy pillanatában úgy nézett ki a dolog, hogy emelkednek, és a csapat összeszokott, de ezután ismét következtek a rosz eredmények. Az utolsó meccsben legalább 1 pontot szerzett az utolsóelőtti Cagliaritól, akinek így szintén 8 pontja van, de több gólt szerzett. A Salernitana védelme a legrosszabb együtt a Cagliarival, mindkét klub 29 gólt kapott. Standberg, Ribery, Kastanos és Gondo a pótjátékos fognak hiányozni a házigazda csapatában a gyengélkedés miatt. 

Természetesen, még ha a Juventus nem is a legjobb formával rendelkezik mostanában és az eredmémyei nem a legjobbak, így is a vendég csapat a favorit ezen a meccsen. Hiszen a kádere értékét pénzben kifejezve százmilliókban számolják, míg a házigazdánál ezt csak tízmilliókban. Fogadni a vendégek győzelmére fogok, az oddsok elég elfogadhatók. Aki jobb szorzót szeretne, hendikepben fogadhat, szerintem nem jár magas kockázattal ez a fogadás. Biztosan lesz gólkülömbség a vendégek javára. 

A mi tippünk: A Juventus győzelme – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak.