Serie A 10. köre: Crotone – Napoli, December 06

Labdarúgás, vasárnap, 2020, December 06, Olaszország, Serie A, 18:00

A tizedik körben az olasz bajnokságon Crotonet is látjuk otthon Napolival játszani. Crotone az elit közé az olasz Serie B második helyéről jutott be. Az általános elvárások szerint nagy problémákkal küzd a Serie A előkelő versenyén. A lejátszott 9 kör után két ponttal a táblázat legalján kuporog. Abszolút siralmas a gólaránya, ez 6:20. Már csak Torino kapott kettővel többet, de ez a csapat 10 góllal többet is szerzett. Nem nagyon van így Crotonenek miből kiindulni. A pontjait 2 döntiben szerezte, érdekes módon az egyiket a híres Juventusz elleni meccsében 1:1 Október felében, de akkor Juventusz más, mint sa szokásos összetételében menetelt a pályára és ami a legfontosabb, a 60.-ik percben Chiesa kapott piros kártyát. Másképen Crotone a meccsei nagyobb töbségében roszabb, mint az ellenfele. Az utolsó meccsét Bolognában játszotta 1:0 eredménnyel, és bár a gólokon ez nem volt látható, de a két csapat minősége ismét összehasonlíthatlan volt.

Napoli bár a tabellán csak az ötödik, és a balszerencse üldözi az új évadban, az utolsó meccse megmutatta az errjét. Otthon AS Roma ellenfelét az utolsó körben 4:0 győzelmével kísérte haza. A meccsben az elejétől Napoli volt a jobb csapat egészen a végéig. Volt ugyan néhány felesleges hibája, amikor a gólhelyzeteiből nem hozott ki még több gólt. Gattuso ennek a meccsnek az elején kijelentette, hogy az idén Diego tiszteletére Napoli valamelyik trófeát megszerzi. A rosszmájúak szerin AS szándékosan hagyta magát megverni, de én ezt nem hiszem. Ott van ugyanis Zlatan Ibrahimovič, az élő legenda. Otthon AC Milánoval és Sassuoloval szenvedett vereséget 1:3 és 0:2, bár mindkét meccsben jobb volt. Idegenben azonban 100%-os, Parmában, Beneventon és Bolognában is győzött. Napoli ugyan Hollandiába utazik egy fontos találkozóra a tovább jutásért az Európa Ligán, a legfontosabb, hogy sérülések nélkül megússzák a meccset.

Fogadni egyértelműen Napoli győzelmére fogok, bár hétköznap nehéz meccset játszanak, mégis Crotone nem egyenrangú ellenfél számára.

A mi tippünk: Napoli győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.