Primera Division 15. köre: AD Grecia – Cartaginés, Március 15

Labdarúgás, vasárnap, 2020, Március 15, Costa Rica, Primera Division, 22:00

Az új megbetegedés miatt nagyon sok sporteseményt megszüntettek szerte a világon, szinte nincsen lehetőség a fogadásra, minden ismert és népszerű európai liga szünetett tart. Egy ideig még úgy volt, hogy legalább a közönség kihagyása nélkül lejátszák a meccseket, de megfontolva a helyzet komolyságát inkább a szünetnél maradtak. Nézzünk tehát ebbe a számunkra egzotikus ligába, a kosztarikai Primera Division 15. körére. Ezt a bajnokságot 12 csapat játsza, eddig minden csapat 14 mérkőzést játszott le. A táblázatot Saprissa vezeti 32 ponttal, ezeket 10 győzelemért és 2 döntetlenért szerezte, két alkalommal vereséget szenvedett. Ennek a csapatnak a gólaránya28:13. Hogy miérrt írom ide ennek a csapatnak az alapadatait? Azért, hogy legyen ,ihez összehasonlítani a két csapatot, amely vasárnap késő este találkozik AD Grecia stadionján.

Talán először a vendég csapatot, Cartagineszt mutassuk be, íme a statisztikai adatai. A táblázatban a 7. helyen áll 19 ponttal, ezeket 5 győzelemmel és 4 döntetlennel szerezte. A vereségeiből 5 volt. A gólaránya 19:23. A 7 mérkőzésében idegenben 6 pontot szerzett 1 győzelemért és 3 döntetlenért, a vereségekből szintén 3 volt. Itt a gólaránya 6:10, és ebben a táblázatban a 7. helyen áll. Az utolsó 5 mérkőzéséből 3 győzelmet szerzett és 1 döntetlent, 1 vereséget szenvedett, ez is az első Saprissával történt, amely csapatnak a védelme és a támadása is a legjobb. Tehát ezekben a párbajokban 10 pontot szerzett és 7:5 gólarányt, a hazai bajnokságon a 3. legjobb formával. Röviden nézzük még Grecia csapatát. A 9. helyet foglalja a táblázatban 15 ponttal, tehát 4 ponttal van nekik kevesebb, mint az ellenfelének, 4 győzelmet és 3 döntetlent szereztek és 7 alkalommal szenvedtek vereséget. A gólaránya 18:25, otthon 6 párbajban8 pontot szerzett 2-2-2 mérleggel és 3:7 gólaránnyal. Az utolsó 9 mérkőzésben 6 veresége, 2 döntetlene és 1 győzelme van, ebből látható, hogy a formája nem a legjobb, enyhén szólva.

Tippelni Cartagineszre fogok, hogy nem szenved vereséget, másképen mondva, dupla esély. Győzelem vagy döntetlen, nyerésben vagyunk.

A  mi tippünk: Cartagines győzelme dupla eséllyel – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak