Premier League: Manchester City – Wolves, Március 02

Labdarúgás, kedd, 2021, Március 02, Anglia, Premier League, 21:00               

Manchester City az idén egyszerűen megállíthatatlan. Ez az egység az utolsó 10 meccsét megnyerte, és ezenkívül csak 4 gólt kapott bennük. Ezért nem is csoda, hogy nagy előnnyel vezeti az angol Premier League versenyt, jelenleg már 12 ponttal áll a városi riválisa előtt, United előtt. Így lassan, de biztosan sétál a következő bajnoki címért. Még az európai kupákkal is jól megbírkózik, hiszen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében Monchengladbach stadionján 2:0 győzelmet szerzett, és figyelve a mérkőzés fejlődését, teljesen megérdemelten. A német egység csak egyetlen lövést küldött a kapura annak ellenére is, hogy már a meccs 30.-ik percétől veszített. Az angolok klub nem engedte a németeket semmi fontoshoz. Ez egy következő példa arra, milyen formában van ez a csapat. City tehát 26 meccsben 62 pontot szerzett, 19 győzelmet és 5 döntetlent, csak 2 vereséget szenvedett. Az első otthon a nyitómeccsben 2:5 Leicestertől, a másodikat  Tottenhamtól November második felében 2:0 idegenben. Ezeken kívül City gyakran szerez több, mint 1 gólt a mecceiben, az utolsó 19-ben csak 3 alkalommal ez nem volt így. Mint máskor is, City nagy nyugalomban játsza majd a meccset felesleges elhamarkodások és hibák nélkül. 

A pálya ellenkező oldalán Wolves áll. A klub, amely az utolsó fordulókban nem játszott kimondottan roszul, de nem is káprázatosan jól. Az utolsó meccsében Newcastle stadionján 1:1 döntetlent játszott, annak ellenére is, hogy Newcastle a 17.-ik helyen áll és Wolves semilyen fölényt nem szerzett a játékban. A mérkőzés mindkét oldalon kiegyensúlyozott volt. Megérdemelt volt ez a dönti.  Wolves a tabella 12.-ik helyét foglalja 34 ponttal 9 győzelemért és 7 döntetlenért, 10 vereséget szenvedett, 27:33 a gólaránya. 9 pontot veszít az 5.-ik helyre, ahonnan bejuthatna az Európa Liga jövőévi versenyébe. De ez a lehetőség nagyon reménytelenül néz ki, mivel a támadása nem jó minőségű és többnyire csak gyengébb ellenfelekkel tud gólokat szerezni. Amikor utoljára játszott Cityvel, 1 gólt szerzett, de ez volt az egyetlen lövése a kapura az egész meccs folyamán. Wolves az utolsó 5 bajnoki meccsben 4 győzelmet és 1 döntit szerzett, Arsenallal is győzött, azonban ez a csapat az idén nagyon kinlódik és most a 10.- helyen áll. 

Fogadni vagy City győzelmére fogok, erre azonban a bukmékerek alacsony szorzókat írtak, ez érthető, hiszen otthon játszik, másrészt Wolves gólokat elsősorban gyengébb, vagy egyenrangú csapatokkal tud szerezni. Gólok nélkül meccseket győzni meg nem lehet. A másik lehetőség a gólokra fogadni, legalább 1,5 gól eshet a meccsen.

A mi tippünk: a mérkőzésen legalább 1,5 gól esik – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.