Premier League 9. köre: Manchester United – W. B. A., November 21

Labdarúgás, szombat, 2020, November 21, Anglia, Premier League, 21:00

Hogy éppen egy álom szezon indulásáról lenne szó Manchester United esetében, ez egyáltalán nem mondható. Fernandes és társai eddig ugyan csak 7 meccset játszottak a Premier Leaguen ellentétben a többi versenytársaival, de ezekben csak 10 pontot szereztek 3 győzelemért és 1 döntetlenért, 3 vereséget szenvedtek. Mindennek a teteje volt az 1:6 vereség Tottenhammal Október elején. Azonban nyert a Bajnokok Ligáján Lipcsével 5:0 eredménnyel. United egyszerűen kiszámíthatatlan és ezzel Solskjaer egyértelműen nem lehet elégedett. Egyszerűen a szombati ellenfelével meg kell bírkóznia, de a norvég edző dolgát komplikálja a gyengélkedők széles skálája is. Bailly, Jones és Shaw biztosan nem játszanak, Rashford, Lingard, Martial és Lindelof kérdésesek. Ezek érezhető hiányok. Legjobban Rashford hiányozna. Azonban még mindig ott vannak Fernandes, Mata, Cavani, Fred, Greenwood, Maguire, McTominay vagy Ighalo, így a csapat minősége kétségtelenül az oldalán áll, így a pontok az újonccal otthon maradhatnának, ez nagy viták nélkül is egyértelmű, bár minden fogadásban van kockázat.

W.B.A., mint újonc, nem nagyon ugrálhat, 8 kör után még mindig csak várakoznak az első győzelmükre, 3 döntetlennel és 5 vereséggel csak kuporognak a táblázat alján a 18.-ik helyen. Ezenkívül már 17 gólt kaptak, ami Leeds csapatával a legroszabb védelem a versenyben. A legtöbb gólt még Everton stadionján kapta a második körben, utoljára a versenyen otthon Tottenhamtól már csak 1 gólt kapott, ezt is a meccs legvégén. Magában a csapat nem játszik rosszul, de hiányoznak a jó egyéni teljesítmények. Bilić jól tudja, hogy ideje lenne már jobban rákapcsolni, de az Old Traffordon ez nem lesz egyserű. Játékon kívül állnak Field és Robson-Kanu, nem biztos a trió Ivanović, Robinson, Pereira indulása sem. Ezek mind fontos játékosok, így hagyjuk magunkat meglepni, milyen játék taktikával állítja a gyepre az edző a klubját.

Fogadni természetesen a házigazda győzelmére fogok, egyrészt nagy szüksége van a pontokra, másrészt a minőségét nem lehet összehasonlítani az ellefelével.

A mi tippünk: Manchester United győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.