Premier League 7. köre: Manchester United – Arsenal, November 01

Labdarúgás, vasárnap, 2020, November 01, Anglia, Premier League, 17:30

Arsenal az Old Trafford stadionján már hosszú 14 éve nem szerzett győzelmet. Utoljára 2006 Szeptemberén. A londoni klub játéka az utolsó időkben nem nagyon szép. A gyenge teljesítményüket Etihadon megerősítették a még gyengébb teljesítményükkel Bécsben. Leno óriási hibája után csak-csak hogy fordítani tudtak az eredményen a végső 2:1-re. Az egyetlen dolog, amivel a klub elégedett lehetett, az az eredmény volt az Európa Liga nyitó meccsében. De ez még nem minden, a kínlódása folytatódott az Emirates stadionon is, ahol Leicesterrel játszott. Ugyan aktívabb volt a házigazda, többet volt Arsenalnál a labda, de ez a fociban nem elég, gólok is szükségesek ehez. Jamie Vardy a vendégeknél ezt nagyon jól tudta, így a góljával eldöntötte a meccset a végső 0:1-re. Még a meccs Dundalk ellen sem nem volt szép, az elején laza hangulatban, majd kb. 40 perc után jött 2 perc aktivitás, ebből 2 gól született, majd még egyik a végső 3:0 eredményre. Összefoglalva, ebben a meccsben ugyan kedvező eredményt értek el, azonban a játékuk nem volt méltó egy ilyen hírnevű csapathoz. De a gólok számítanak, nem a játék szépsége.

United a Premier League utolsó meccsében úgymondván lebetonozták otthon a gólnélküli döntetlent Chelsea csapatával. Pontokat veszítettek otthon még Crystal Palacevel is a verseny elején 1:3 vereség miatt, és totálisan leégtek szintén otthon Tottenham ellen, amikor 1:6 vereséget szenvedett, ez katasztrofális meccs volt számára. Így a hazai meccsek lehető 9 pont helyett csak-csak hogy egyetlen pontot szerzett 2:9 gólarány mellett. Azonban ezen javítottak, ugyan nem a hazai bajnokságon, de ez nem számít, amikor szerdán Lipcse csapatát semmisítette meg 5:0 végeredménnyel. Biztosan a hazai versenyben is szeretné folytatni a győzelmek hullámát, van mit javítania a statisztikákon. És, bizony, a táblázat is furcsán néz ki Uniteddel a 15.-ik helyen. Az esetleges győzelme vasárnap a táblázatban jelentősen magasabbra tolhatná a csapatot.

Fogadni így szép szorzóval a házigazda győzelmére fogok, mivel végre jobb fényben mutatkozna hazai pályán a Premier League versenyén is.

A mi tippünk: Manchester United győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.