Premier League 37. köre: Manchester United – West Ham, Július 22

Labdarúgás, szerda, 2020, Július 22, Anglia, Premier League, 19:00

A legfontosabb információ itt van a legelején. Ha most Manchester United otthon West Ham ellen döntetlent játszik, vagy csak 1, vagy 2 gólkülömbséggel győzne, akkor tekintettel Leicester elhelyezkedésére a táblázatban United számára ez nem lényeges. Ha Leicester előtt szeretne lenni a végső táblázatban, akkor Leicester stadionján pontokat kellene neki szerezni, hogy előtte végezzen. Azonban ha most otthon West Ham ellen 3 gólkülömbséggel győzne, akkor Leicester stadionján 1 gólkülömbséggel elveszíthetné a mérkőzést, úgy is Leicester elé kerülne. Igen, itt van még Chelsea, akinek 1 ponttal van több, mint Leicesternek és Manchester Unitednek és a hátralévő 2 meccset Liverpoollal idegenben és otthon Wolves ellen játsza, tehát nem egyszerű meccsek várnak rá. Így az is megtörténhetne, hogy Chelsea ebből a két meccsből csak 2 pontot szerezne 2 döntetlenért, így Unitednek elég lenne a győzelem csupán 1 gólkülömbséggel, és ehez a veresége akár 6 góllal is Leicester stadionján, hogy Chelsea előtt végezne. Ugyanis Manchester United gólaránya sokkal jobb, 13 góllal, mint Chelsea gólaránya és éppen ez a döntő mutató az azonos pontoknál. És ha már spekulálunk, akkor még egy hihetetlen lehetőség, ha most 5:3 lenne a meccsben a végeredmény, azonos esélye lenne mindkét csapatnak.

United az utolsó 3  mérkőzésében egy kicsit lassított, de ennek az oka az, hogy a játékosai fáradtak már és Ole Gunnar Solskjaer nem annyira változtatja a játékosait, ahogyan erre szükség lenne. United 2:2 döntetlent játszott Southamptonnal, ezután győzött 2:0 Crystal Palace stadionján, de meg kell említeni, hogy mostanában Crystal Palace rendkívül rossz formában van. West Ham az utolsó 2 meccsében 4:0 győzelmet szerzett Norwich ellen, utoljára pedig 3:1 győzelmet Watford ellen.

A házigazda nagyon fog harcolni, sok gólt szeretne szerezni az említett tények miatt, ugyanis a tét a jövő évi Bajnokok Ligája. Ezért a meccsben igyekezni fognak minél több gólt szerezni, és nagyon jó védeni. A győztest nem is vitatom, itt most az a fontos, milyen lesz a gólkülömbség. Választjon hendikepet és erre fogadjon

A mi tippünk: Manchester United győzelme -1,5 hendikepben – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak