Premier League 36. köre: Crystal Palace – Manchester United, Július 16

Labdarúgás, csütörtök, 2020, Július 16, Anglia, Premier League, 21:15

Kezdjük egy érdekességgel. United az utolsó mérkőzése után lett az első klub a Premier League történelmében, amely 3, vagy több gól külömbségével nyert meg 4 meccset egymás után. Ezen túlmenően jelenleg kevesebb vereség van a számláján, mint Manchester City-nek, ami Liverpool után a legjobb szám. United a táblázatban az 5.-ik helyen áll 16 győzelemmel, 10 döntetlennel és csak 8 vereséggel, 58 pontot szereztek, 59 gólt szereztek és csak 33 gólt kaptak, ami Liverpool és Leicester után ismét a legjobb szám. A jelenlegi formája fantasztikus, hiszen már 17 meccsben nem szenvedtek vereséget egymás után, ha minden versenyt beleszámítunk a statisztikába. Az utolsó 4 Liga mérkőzésben 14 gólt szereztek és csak 2 gólt kaptak. A kényszer szünet után 13 pontot szereztek a lehető 15-ből. Nagyon sikeresek Martial, Rashford és Greenwod gólszerzők. Ezeken kívül Bruno Fernandes is nagyon jó formában van, aki ezt párbajtól párbajig bizonyítja, Pogba is már életre kelt, és a játék Brunoval a hasznára van.

Crystal Palace a táblázatban a 14.-ik helyet foglalja, negatív gólaránnyal 30:43, ez azt jelenti, hogy a második helyen áll a csapatok között, amelyek a legkevesebb gólt rúgták a bajnokságon. A mérlege 11 győzelem, 9 döntetlen és 14 vereség. Már csak Norwich rúgott kevesebbet, 26-ot. Crystal Palace otthon 7 meccset veszített el 17-ből és csak 14 gólt szerzett itt. Crystal sorozata is negatív, 4 vereség egymás után, amikor azelőtt 4 győzelme volt egymás után, de ott a 18. Bournemouthot, 17. Watfordot és a 15.-ok Brightont verték meg. A csapat motivációja a meccsben nem lesz nagyon nagy, a kiesés nem veszéjezteti, sem a Kupák jövőre nincsenek kilátásban, ezért nem nagyon fognak törekedni jobb eredmény iránt.

A csapat minősége a vendégek oldalán magasabb, erről nem is nagyon szükséges vitatkozni. Red Devils hihetetlen formában vannak, sokkal erősebb csapatoknak is lenne mit tenni velük, olyanoknak, mint Chelsea, vagy City, vagy az egészen jól játszó Leicester. Bár United idegenben játszik, ennek ellenére nem kételkedek abban, hogy mire fogadjak, biztosan a győzelmére, magas a motivációja és jobb a kádere.

A mi tippünk: Manchester United győzelme – a legjobb oddsok a Bet365 on találhatóak