Premier League 33. köre: Manchester United – Bournemouth, Július 04

Labdarúgás, szombat, 2020, Július 04, Anglia, Premier League, 16:00

Manchester Unitednél biztosan megörültek annak, amikor Chelsea és Leicester, amely csapatok a táblázatban megelőzték, vereségeket szenvedtek és már csak 2, illetve 3 pontra csökkent a vesztességük. Semmi más, mint győzelem nem várható a csapattól a meccsben Bournemouth ellen. United csapata lassan jó formába jutott, Brighton ellen 3:0 és Sheffield ellen 3:0 győzelmeket szereztek, a Liga megszakítása előtt 2:0 győzelmet szereztek City ellen. Jelenleg United még mindig a táblázat 5.-ik helyét foglalja, már csak karnyújtásnyira van tőle a 4.-ik hely, ahonnan jövőre a Bajnokok Ligáját játszhassa. Eddig 52 pontja van, nagyon besegítettek a csapatnak az utolsó győzelmei. A gólaránya 51:31, 14 győzelemmel, 10 döntetlennel és 8 vereséggel . Mögötte Wolves tolakodik szintén 52 ponttal, előtte Chelsea tartja a 4.-ik helyét 54 ponttal, így a csapatnak nem marad más hátra, csak győzelmet szerezni. Ebben az esetben Chelsea elé kerülnek. United az utolsó 15 meccsben nem szenvedett vereséget, bár minden sorozatnak egyszer vége van, remélem, nem éppen most fog ez történni.

Bournemouth csapatáról nemrégen írtam elemzést, ezért csak néhány sor a csapatról frissítésnek. Utoljára Newcastle ellen játszott otthonm 1:4 vereséget szenvedett, én arra fogadtam, hogy legalább 1,5 gól esik ebben a meccsben, ez bejött. Most sem fogadok United győzelmére, mivel az oddsok nagyon alacsonyak, nem éri meg velük fogadni. Bournemouth a liga újra indulása után egy pontot sem nem szerzett, pontosan ott folytatják a versenyt, ahol befejezték. Csak egyetlen pont az utolsó 6 meccsben. Még talán annyi, hogy csökkentek még egy hellyel mélyebre, már a 19. helyen áll, így a megmentésből nem lesz semmi, ha végre nem ébred fel a csapat a téli álmából.

Ezúttal a gólokra sem nem fogadok, mivel erre a lehetőségre is alacsony szorzót írtak ki, ikább hendikepben fogadok, -1,5 Unitedre, a bátrabbak -2,5 értékkel is fogadhatnak, de itt az a probléma, hogy nem tudni, mennyire fog United csapata igyekezni a gólokkal. Ha elég neki szoros győzelem is, akkor elveszíthetnénk ezt a fogadásunkat.

A mi tippünk: Manchester United győzelme -1,5 hendikepben – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak