Premier League 30. köre: Tottenham – Manchester United, Június 19

Labdarúgás, péntek, 2020, Június 19, Anglia, Premier League, 21:15

Végre kivártuk! A legérdekesebb labdarúgó bajnokság ismét beindult. Mi most Tottenham és Manchester United mérkőzésére nézünk, amelyet pénteken este játszanak. Tottenham a szünet előtt a 8. helyen állt a táblázatban, és merem állítani, hogy jól jött nekik ez a szünet. Spurs ugyanis már a lélegzetét veszítette, ezen túlmenően Harry Kane hiányzott nekik, úgy, mint Son is. Kane már rendelkezésükre áll, Son felett egy kérdőjel van. Azután, hogy Jose Mourinho vette a csapatot a kezei közé, az eredmények nem olyanok, ahogyen ezeket elvárták. Manchester United pedig sajnálhatta, hogy jött a szünet, mivel a szünet előtt nagyon jó formában voltak. Az utolsó mérkőzésében a városi riválisát verte meg City csapatát 2:0, amikor Martial talált a kapuba és a legvégén McTominay is. Azonban a szünet idejében meggyógyult Paul Pogba és Marcus Rashford is. A mérkőzésben jobban bízok Ole Gunnar Solskjaerben. Ez a norvég megmutatta, hogy sikeres a nagy meccsekben és a nagy csapatokkal az első 6 helyről a meccsek töbségében tudott pontokat szerezni. Ami a taktikát illeti, ez egy átlagon feletti edző. Mourinho pedig egy olyan edző, aki már semmi újat nem hoz. Spurs volt az egyik utolsó csapata, ahol még megmutathatta volna a minőségét, de eddig csak azt láthattuk, hogy mint menedzser már teljesen kiégett. Nem képes lépést tartani az idővel, azonos labdarúgást játszik, mint 10 éve, hála a meglepetéseinek. Spurs problémái a pálya közepén lesznek, ahol hiányoznak a világhírű játékosok. Eriksen távozott, Ndombele erősítésük nem győzött meg a játékával, Winks inkább csak átlagon alatti.

United a pálya közepén válogathat a játékosai közül. McTominay és Fred is kiváló formában voltak. Bruno Fernandes erősítés teljesen kiválóan kezdte a tevékenységét, és paul Pogba is teljes erejéből edz, akinek megvan a genialitása. Ezen túlmenően a támadásba vissza tért Rashford, aki egy kiváló tipikus tartallék játékos. Spurshoz visszatért Kane, de a fotók megmutatták, hogy az edzés és az életmód nem éppen az, amit tisztelt.

A fogadásban mégis inkább óvatos leszek, bár a vendégekben jobban bízok, és a győzelmükre fogadok, de a fogadást bebiztosítom a lehetőséggel döntetlen nélkül.

A mi tippünk: Manchester United győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.