Premier League 3. köre: Liverpool – Arsenal, Szeptember 28

Labdarúgás, hétfő, 2020, Szeptember 28, Anglia, Premier League, 21:00

A jelenlegi bajnok Liverpool megbírkózott az új évad kezdetével, bár meg kell mondani hogy jobban megkínozta őt az újonc Leeds, mint Chelsea. A Leeds elleni meccsben otthon csak 4:3 szoros eredménnyel nyerte meg a meccset. Chelsea stadionján pedig 0:2 győzelmet szerzett. Liverpool eddig a nyári erősítésekben 3 focistát hozott, akikkel Klopp kijavította a csapat káderét. Ezek Thiago Bayerntől, aki szerintem a posztján az egyik a legjobbikból van a világon. Ezt tapasztalhattuk a meccsben Chelseavel a második félidőben. Diego Jota, aki Wolves-ban is játszott, a következő, egy kiváló szárny-játékos. Majd Tsimikas szélső védő. A csapat kádere így talán még jobb, mint a tavalyi szezonban. Ezenkívül a támadó hármasa kiváló formában látszik kinézni. Nagyon várom ennek a csapatnak a fejlődését ebben az évben, kíváncsian várom a teljesítményeit és eredményeit.

Arsenal szintén jól megbírkózott a nyitómérkőzéseivel. Fulhamban 0:3 győzelmet szerzett az újoncal, majd otthon West Ham ellen 2:1 eredménnyel volt sikeres. Az átlépések piacán szintén aktív volt, bár Mkhitaryan elhagyta a csapatot, aki azonban úgy is csak mint vendég volt, Martinez Aston Villába távozott és Mavroponas hagyta el a klubot, de ezek nem tartoztak a klub támaszaihoz. Ellenkezőleg, a tapasztalt Willian érkezett Chelseaből, aki ragyogott az első meccsében, amikor közreműködött minden gólnál. Gabriel érkezett, aki szintén jó vásárlásnak tekinthető, sikeres volt. Tovább Pablo Mari Flamengo csapatából, és Cedric Soares Saints-ból. Arsenal az utolsó 2 meccsében Liverpool ellen győzni tudott. Azonban szükséges hozzá fűzni, hogy egyszer a bajnokság végén otthon, amikor világos volt, ki a bajnok, a második meccset Community Shielden büntetők után.

Anfielden Arsenal 2012-ben győzött utoljára, hosszú távon nem tud itt pontokat szerezni a klub, ellenkezőleg, 2016-óta, amióta Klopp Liverpool trénerje, otthon legalább 3 gólt tud nekik beadni. És még egy régi statisztika, 3 alkalommal egymás után a 2009/2010 évadban tudta Arsenal megverni Liverpoolt, amikor Liverpool válságban volt és csökkent a klub teljesítménye. Én Liverpool tiszta győzelmére fogadok teljes bizalommal.

A mi tippünk: Liverpool győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.