Premier League 29. köre: Chelsea – Everton, Március 08

Labdarúgás, vasárnap, 2020, Március 08, Anglia, Premier League, 15:00

A Kupa mérkőzések után ismét a klasszikus bajnoki mérkőzésekben harcolnak a csapatok a hétvégén, a Premier League 29. körében járunk, amely nagyon gazdag menüt kínál. Nézzük Chelsea és Everton találkozóját, ez lesz az egyik a slágerekből a vasárnapi meccsek közül. Nézzünk először néhány statisztikai adatot a táblázatból, Chelsea a 4. helyen áll 45 ponttal, de két üldözője is van. Ezek csak 3 ponttal szereztek kevesebbet. Chelsea az utolsó mérkőzését Bouremouthban játszotta, ahol 2:2 döntetlent játszott, de azelőtt egy értékes trófeát szerzett, amikor Spurs csapatát 2:1 eredménnyel verte meg. A héten még Liverpool ellen játszott az FA Kupa versenyen, amely csapatot 2:0 eredménnyel verte meg. Jelenlg nem mondható, hopgy e csapat rosz formában lenne. Bár, a teljesítményei nagyon ingadózóak, amikor egy mérkőzést teljesen elrontanak, a másikban meg erősebb ellenfelét könnyedén megvernek, mint az előbb említett Liverpoolt. Igaz, nem a Premier League versenyen.

Everton a bajnoki táblázatban a 11. helyen áll 37 ponttal. Azonban Tottenhamra, amely a 7. helyen áll, csak 3 pont hiánya van. Ilyen kiegyensúlyozott a helyzet a Premier Leaguen. Everton támaszkodhat a szilárd támadására, amelyet Richarlison és Calvert – Lewin testesítenek meg. Calvert – Lewin a munkájával azonnal a 4. percben foglalkoztatta Manchester United kapuját, amely párbaj végül 1:1 döntetlennel végződött. Everton azonban elégé sok gólt szokott kapni, 28 mérkőzésben 42 gólt kapott, 37 gólt szerzett. Az utolsó 10 mérkőzésben a bajnokságon gólt szerzett minden párbajban, sőt, az utolsó 5 mérkőzésben 4 alkalommal szerzett legalább 2 gólt. Olyan csapatok ellen, mint Newcastle, Watford, Crystal Palace és Arsenal. A jelenlegi évadban már Chelseat 3:1 eredménnyel megverte otthon.

Ismét nem a győztesre fogadok, mivel ez kockázatos lehetne, mivel azon is sok múlik, melyik csapatnak lesz nagyobb szerencséje. De a gólokra fogadhatunk bátran, szerintem mindkét csapat gólt szerez, de inkább a gólok számára fogadok, legalább 2,5 gól esik ebben a mérkőzésben.

A  mi tippünk: legalább 2,5  gól esik a párbajban – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak

1.
Bet365

A Bet365 nem érhető el a Magyarországon élő játékosok számára