Premier League 2. köre: Everton – W.B.Albion, Szeptember 19

Labdarúgás, szombat, 2020, Szeptember 19, Anglia, Premier League, 13:30

Everton egy olyan csapat, amely végre az idén szeretné teljesíteni a saját elvárásait és legalább olyan helyen végezni a táblázatban, ahonnan bejuthatna az európai kupákra. A tavalyi 12.-ik hely egy óriási csalódás volt a számukra, azonban a rajongói Carl Ancelottinak köszönhetően nagy reményeket fűznek a csapathoz. Ez az edző tavaly Decemberben átvette a csapatot és ez mint a játékával, úgy az eredményeivel is nagyon emelkedni kezdett. A rövid szünet után a két szezon között Ancelotti a hátsó sorokat erősítette, a braziliai Allant hozta Napoliból, Doucouret Watfordból, és a szerencsétlen James Rodriguezt Realból, aki azonnal az első meccsben megmutatta, hogy milyen kulcsfontosságú játékos lesz a csapatnál. Marseilleből még a fiatal védő Nkounkou érkezett. Ellenkezőleg, a karrierjét befejezte a csapat sokéves támasza Leighton Baines, Ajaxba távozott Stekelenburg kapus, és Dowel ment Norwich-hoz. Everton az első körben jó teljesítménnyel verte meg Mourinho Tottenhamját 1:0.

West Bromwich ismét visszatért az elit közé, amikor tavaly a második helyen végzett a League Championship versenyben Leeds mögott. A csapatról már a szezon előtt úgy beszéltek, mint a valószinű kieső csapatról, de ne hamarkodjuk el az egészet, hiszen még csak a 2. körben járunk. A következő hónapok mutatják meg, hogy Slaven Bilic edző játékosai milyen drágán adják el a bőrüket. Azonban az első körben a hazai veresége Leicesterrel megmutatta, hogy a verseny nem lesz egyszerű számára. A legnagyobb szezon előtti erősítés Grady Diangana West Hamból. Tovább Kipre védő érkezett Wiganból, Button kapus Brightonból, Robinson Sheffieldből, vagy Pereira Sporting Lasabonból. A legújabb játékosa a tapasztalt Branislav Ivanovic. A csapattól távoztak Chris Brunt Bristolba, Burke Sheffieldbe, Leko Birminghamba és a karrierjét fejezte be Gareth Barry.

Bízok Everton csapatában, mivel Ancelotti vezetése alatt minél tovább annál jobban játszik és az utolsó meccsét is Tottenhamban kiválóan játszotta le és teljesen megérdemelten vitte haza a teljes pontok számát, mostan sem lesz ez másképen, fogadni természetesen Everton győzelmére fogok.

A mi tippünk: Everton győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.