Premier League 19. köre: Norwich – Arsenal, December 26

Labdarúgás, vasárnap, 2021, December 26, Anglia, Premier League, 16:00                

Több alkalommal is említettem az Arsenal rosz szezon kezdetét, amikor az első 3 meccset elveszítette, nem szerzett egy pontot sem, egy gólt sem és 9 gólt kapott. Azóta azonban sokkal jobban teljesít, mivel végre a kádere minősége elkezdett mutatkozni. Még a híres Premier League viszonyaihoz képest is jóval magasabb az átlagnál, a nyáron a klub az erősítésbe sok pénzt fektetett. Így végre 1 fordulóval a verseny feléig a 4.-ik helyre jutott, és ez Angliában sikernek számít. Talán a rajongói is elégedettek. Az utolsó 10 meccsben 7 győzelmet szereztek, 3 meccset elveszítettek, a Liverpool, a Manchester United és az Everton stadionján. Ez a mérleg nem a legrosszabb. Kicsit a szerencse is beleszólt az utolsó 2 vereségébe, az Uniteddel többé-kevésbé kiegyensúlyozott harcot vívott, a szerencsésebb nyert, és az Everton ellen is sokáog vezetésben volt, míg az ellenfél egyenlített a 79.-ik percben, és a 92.-ik percben a győztes gólt szerezte. Szerencsére, ez nem hagyott az Arsenalon negatív nyomokat, az utolsó 3 meccset megnyerte, például utoljára idegenben a Leedsnek 4 gólt rúgott és egyértelműen aktívabb volt minden szempontból a pályán. A klub szerencséje, hogy olyan széles káder áll rendelkezésére, amelyben gyakorlatilag minden tag tud gólt szerezni, például mint Emile Smith, Martin Ødegaard,végre Laczazette is, és utoljára Gabriel védő is.

Ez a mostanában kiváló csapat az utolsó Norwich stadionjára utazik és egyértelműen a favorit szerepét játsza. A Norwich az idén igazán nagyon sikertelen, nem sok esélye van a megmentésre. Ugyan november elején sikerült nekik győzelmet szerezni, sőt, kétszer egymás után, a Southamptont és a Brentfordot verte meg, azonban a mai Arsenal egy egészen más ellenfél. Az utolsó 3 meccsét ismét elveszítette anélkül, hogy egyetlen gólt szerzett volna. A Norwich 17 meccsben 10 pontot szerzett, a gólaránya 8:34. Egyértelműen a legkevesebb gólt szerezte az öszes csapat közül, a támadása a legrosszabb az egész ligán. A védelme ugyan nem a legrosszabb, de az Arsenal ellen nem sok mindent tud kivédeni. Gyengébb ellenféllel talán lenne esélye pontra, de az Arsenallal ez majdnem lehetetlen lesz. 

Fogadni pontosan ez szerint fogok. A bukmékerek a vendégek győzelmére viszonylag szép szorzókat írtak, megéri velük fogadni. Azonban aki értékesebb fogadást szeretne, az fogadjon -1,5 hendikepben a győzelmére, ez a szorzó csökken, így inkább most azonnal éri meg fogadást tenni. Akár a gólok számára is. Legalább 1,5 gól esik a meccsen. Én maradok az óvatos fogadásnál. 

A mi tippünk: Az Arsenal győzelme – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak