Premier League 19. köre: Liverpool – Burnley, Január 21

Labdarúgás, csütörtök, 2021, Január 21, Anglia, Premier League, 21:00                      

Az angol Premier League folytatódik egyikkel a mérkőzések közül, a gyenge Burnley utazik Liverpoolba, hogy erejét mérje egy erős és híres csapattal. Burnley uganis a tabella 17.-ik helyét foglalja 16 ponttal  4 győzelemért, 4 döntetlenért, amikor 9 vereséget szenvedett. Eddig 17 meccsben 9 gólt szerzett, de 22 engedett a saját kapujába. Ezek nem jó kilátások a jövőbe, mivel csak 4 pont választja a kieső zónától, ahol a csoportot Fulham nitja 12 ponttal, tehát Burnlyenek még 4 pont előnye van, hogy azon gondolkodjon, hogy ne kerüljön hasonló sorsra. Azonban nem sok mindent tud kitalálni a csütörtöki meccsre. Az utolsó körökben nem voltak túl sikeresek. Ugyan hazai focipályán képesek voltak megverni Sheffieldet 1:0, aki jelenleg az utolsó csak 5 ponttal a számláján, de ezt követően Uniteddel szenvedett vereséget otthon 0:1, és West Hamban sem szereztek pontokat 1:0 vereségért az utolsó körben. A vendégeknek óriási problémát jelent a gólszerzés, ebből a szempotból a legroszabbak az egész bajnokságon. Még az utolsó Sheffield is 10 gólt szerzett, ugyan már 19 meccsben. Az utolsó 4 bajnoki meccsben csak egyetlen gólt szerzett, az említett Sheffield ellen. 

Liverpool a 4.-ik helyet foglalja a tabellán 34 ponttal 18 meccsből. A győzelmeiből 9 volt, 7 döntetlene és 2 veresége. Egészen sokallom a döntik számát. A gólaránya 37:21, ez a klub szerzett a legtöbb gólt eddig, tehát nem probléma számára ez a tevékenység. Még sem nem olyan szuverén mint tavaly. A vezető Leicesterree csak 4 pont hiánya van, azonban már lejátszotta a 19.-ik meccsét ez a klub. Így Liverpool abban a helyzetben van, hogy kötelessége megszerezni a 3 pontot ilyen ellenféllel. Nem túl biztatók az utolsó eredményei, December fele óta nem győzött ezen a versenyen. Csak 3 döntije és 1 veresége van Southamptontól. Azonban az utolsó meccsében United ellen egy kicsit összeszedték magukat és Liverpool volt a jobb csapat, még akkor is, ha ez a meccs teljesen gólok nélkül végződött. Emelkedett a teljesítménye. 

Fogadni lehetséges többféle lehetőségre is, a legbiztonságosabb, de legkevésbé jövedelmező a fogadás tisztán a győzelmére. Majd a gólokra, elsősorban a gólok számára, legalább 1,5 gól a meccsben, de ez is alacsonyan van értékelve. Ezért úgy döntöttem, hogy hendikepre fogadok, ez bejöhetne már becsületesebb szorzókkal. És hogy mindkét csapat nem szerez gólt, mivel nem hiszen, hogy idegenben Burnley gólt tudna szerezni egy ilyen kiváló ellenféllel. 

A mi tippünk: Liverpool győzelme -1,5 hendikepben – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak