Premier League 10. köre: Crystal Palace – Newcastle, November 27

Labdarúgás, péntek, 2020, November 27, Anglia, Premier League, 21:00

A Premier League 10.-ik körében találkoznak pénteken este Crystal Palace és Newcastle. A házigazda jelenleg a 11.-ik helyet foglalja a tabellán, 4 győzelemmel, 4 vereséggel és 1 döntetlennel, 12:13 a gólaránya. Hiányozni fognak a meccsen Ferguson, Hennessey, Milivojevič, Wickham de elsősorban Zaha, aki Crystal Palace legjobb gólszerzője, eddig 5 pontos találata volt a kapuba. Az utolsó párbaját Burnley ellen idegenben elveszítette 1:0 végeredménnyel, azonban mégsem volt a teljesítményük olyan siralmas, mint például Newcastle teljesítménye. Azt, hogy a csapat tulajdonképpen nem áll olyan rosszul, bizonyítja az utolsóelőtti bajnoki mérkőzése is Leeds ellen, jobban játszottak, mint az ellenfele, nyomást alkalmaztak a játékosaira, több gólhelyzetet is létrehoztak, ezekből 4 gólt bányásztak ki. A végeredmény 4:1 volt, és teljesen megérdemelt volt a győzelmük. Wolves-ban 2:0 vesztesség, Fulham-ban 1:2 győzelmet szerzett, otthon Brighton ellen 1:1 dönti, ezek már az utolsó 5 meccs eredményei. Crystal Palace 9 bajnoki meccsben eddig 13 pontot szerzett.

A pálya másik oldalán az említett Newcastle áll, a 15.-ik helyet foglalja a tabellán 3 gőzelemmel, 2 döntetlennel és 4 vereséggel, 10:15 gólaránnyal. Nála is hiányozni fog 5 focista, Dummett, Dúbravka, Fraser, Gayle és Ritchie. Kérdőjel függ a gólszerző Wilson felett, aki azonban elméletileg végül is játszhatna. Az utolsó 2 bajnoki meccsben nem sok mindent produkált a csapat, igaz, hogy utoljára Chelsea ellen játszott otthon, 0:2 eredménnyel, az ellenfele kapujára csak egyetlen lövést küldött, sikertelenül. Egyértelműen rosszabb csapat volt, megérdemelten veszített. De az utolsóelőtti meccsben sem voltak jobbak, annak ellenére, hogy Southampton nem tartozik a legjobb csapatok közé. A meccs 2:0 eredménnyel végződött. Ismét gyenge játékot produkáltak, örülhetnek, hogy nem kaptak még több gólt a meccsben.

Fogadni javasolom a gólokra is, legalább 1,5 gól eshetne a meccsen, a két csapat általában ilyen végeredménnyel fejezi be a meccset, azonban én a házigazda győzelmére fogadok döntetlen nélkül.

A mi tippünk: Crystal Palace győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.