OTP Bank Liga 2029/2020: Honvéd – Kaposvár, Június 24

Labdarúgás, szerda, 2020, Június 24, Magyarország, OTP Bank Liga, 19:00

Ez a mérkőzés Hovéd részéről kínlódás lehet. Abból is kifojólag, hogy a megszerzett gólok számával az utolsó előtti helyen vannak, már csak a szerdai ellenfele szerzett kevesebbet. Honvéd 31 meccsben 31 gólt szerzett, átlagban 1 meccsre 1 gól jutott. Így a csapattól nem várok nagy támadó vihart, ahol a gólokból számtalan lesz. Inkább ellenkezőleg, a gólszerzőjük Lanzafame hiányozni fog a párbajban, aki eddig 11 gólt szerzett. Az okokról nem spekulálok, több mindent beszélnek. De hivatalosan állítólag sérült, már 3 meccsben nem játzott. Ugrai helyettesíti, aki nem éppen gólkirály, inkább játék alkotó. Amikor pedig sikertelen, nem tudja a csapatot úgy egyben tartani, inkább olyan átlaghoz tartozik. Honvéd a táblázatban a 7.-ik helyen áll 11-8-12 mérleggel és 31:40 gólaránnyal. Honvéd meg van mentve, bejutott az Európa Ligába is a Magyar Kupának köszönhetően, mivel a teljesítményei sem nem mutatnak arra, hogy több gólt láthatnánk.

Kaposvár már reménytelenül az utolsó, de még mindig tisztességesen harcol. Az utolsó 5 párbajában olyan ellenfelekkel harcoltak, amelyeknek nagyobb szüksége volt a pontokra, mint Honvédnek. Például Debrecennek nagyon nagy volt a szüksége a pontokra, mégis Kaposvár 1:1 döntit szerzett. A meccsben Puskás Akadémia ellen is harcoltak, és csak a meccs végén veszítették el a meccset, amely végül 1:2 eredménnyel végződött. Otthon meglepően 3:0 győztek DVTK ellen úgy, hogy az ellenfelüket nem engedték semmihez. Majd Pakson 3:0 vereséget szenvedett. Kaposvár számára minden mérkőzés már csak ajándék, és ehez képest néz ki a játékuk is. Az utolsó mérkőzéseiben tartják magukat. Nézzük még a táblázatot, 4-2-25 a mérlege, 25:71 a gólaránya.

Összefoglalva, Honvéd nem azok a csapatok közé tartozik, amelyek az ellenfelüket szétzúznák, főleg akkor, ha a legjobb gólszerzőjük nem játszik. Ha nyerni fog, és bízok benne, hogy igen, nem lesz látható sok gól. A győzelmére az oddsok alacsony értékben vannak, ezért a gólokra fogadok inkább. Bízok benne, hogy kevesebb, mint 3,5 gól esik a meccsen, erre a lehetőségre a szorzók tisztességes értékben vannak. Sok szerencsét!

A mi tippünk: a mérkőzésen kevesebb, mint 3,5 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak