OTP Bank Liga 2019/2020: Diósgyör – Újpest, Március 07

Labdarúgás, szombat,  2020,  Március 07, Magyarország, OTP Bank Liga, 17:00 

Szeretettel üdvözlöm Önöket az új weboldalunkon, és kívánunk sok szerencsés tippet. Mivel mással kezdjek, mint egy elemzéssel a magyar OTP Logáról. Szombaton találkoznak DVTK és Újpest. Ha az utolsó 10 kört vesszük csak figyelembe, akkor láthatjuk, hogy DVTK a 3. helyen áll Ferencváros és Videoton mögött, az utolsó 15 kör után a 2. helyen a szuverén Fradi mögött. Diósgyőr az utolsó időkben végre agresszív, támadó jellegű labdarúgást játszik, nagyon szimpatikus volt, hogy 1:0 vezetés után sem nem vonultak vissza a fiúk a párbajban Honvéd ellen, mindig előre törekedtek. Végre, már nem úgy állnak a mérkőzésekhez, hogy mit talál ki az ellenfelük és hogyan sikerülhetne nem kapni gólt, és majd ezután meglátjuk, mi lesz. Ez eddig így volt. A játékosai most nagy étvággyal játszanak, harciassággal, nagyon jó nézni a mérkőzéseit, ez csábítja a rajongókat is. A kispadon is olyan játékosok ülnek, akik a játékba tudnak új dolgokat hozni, mint Molnár, akit az alapban várunk. Például a párbajokban Puskás Akadémia ellen csak a 65. percben lépett, a 70. percben már gólt szerzett, Debrecen ellen  a 65. percben lépett, itt nem szerzett gólt. Paks ellen a 66. percben lépett, ismét nem szerzett gólt, Kisvárda lellen a 66. percben lépett, a 83. percben gólt szerzett. Honvéd ellen a 71. percben lépett és a 79. percben szerzett gólt.

Mit megemlíteni Újpestről? A csapat mint ha a csillapítás fázisában lenne, forma nélkül, a játékosai panaszkodnak, a rajongói és a klub vezetői nem egyeznek meg, és ehez még az is, hogy hazai pálya nélkül vannak, a hazai párbajait mindig máshol játszák. Utoljára például Zalaegerszegben 200 nézö előtt. Egy szóval teljesen az ellenkezője annak, amitr DVTK csapata él át mostanában. A téli szünetben pedig nem erősítettek, hanem gyengültek, eltávozott a legjobb gólszerzője Feczesin a 2. Ligába, aki 8 gólt szerzett 12 párbajban. Ezért is a rajongók a klub vezetőségét  vádolják. Helyette Novothny tért vissza Kóreából, de ez a két játékos összehasonlíthatatlan. Még Bacsa van itt, de ez egy átlagos játékos, aki néha megkeveri a vizet, de komolyan nem veszélyezheti meg a szombati ellenfelét.

Nem félek fogadni a házigazda győzelmére, de ha valaki biztosítani szeretné a tippet, akkor fogadhat a lehetőségre döntetlen nélkül, ugyan alacsonyabb szorzóval, de biztonságosabban.

1.
Bet365

A Bet365 nem érhető el a Magyarországon élő játékosok számára