Olimpiai játékok 2020: Németország – Elefántcsontpart, Július 28

Labdarúgás, szerda, 2021, Július 28, Olimpiai játékok 2020, Japán, 10:00                 

Több, mint egyértelmű. Ha Németország nem győzi le Elefántcsontpart válogatottját szerdán  a csoportok utolsó mérkőzésében, akkor utazhat haza. Egyszerűen nem jut be a negyeddóntőbe. Mint ha késsel a nyakán játszik majd szerdán. Elefántcsontpartnak 1 ponttal több világít a számláján, mint Németországnak. Ugyanúgy, mint Elefántcsontpart, áll Brazília is, aki csak 0:0 döntetlent szerzett az afrikai csapattal. Azonban Brazília legközelebb a csoport leggyengébb csapata ellen fog játszani, ez Szaúd Arábia, eddig pont nélkül 2 meccsből. Brazília gólaránya a legjobb, így a tovább jutását már szinte semmi sem akadályozhatja meg. Németország a nyitó körben éppen Brazíliával szenvedett 2:4 vereséget, a második körben csak nagy problémákkal verte meg 3:2 eredménnyel Szaúd Arábiát. Amikor 2:2 volt az eredmény, német játékos volt büntetve, a 67.-ik perctől nem játszhatott. Mégis a saját javukra fordították az állást. Németország mérkőzéseiben eddig 2 meccsben 11 gól esett, ami rengeteg. 

Elefántcsontpart az utolsó mérkőzésükben 0:0 döntetlent szerzett Brazília ellen. Ezt a braziloknak köszönheti, mivel ezek majdnem 70 percig ember hátrányban játszottak. Douglas Luiz a 13.-k percben volt kénytelen távozni a pályáról. Azonban az ellenfele is a második sárga lap után távozott a gyepről a 79.-ik percben, ez Eboue Kouassi volt. Így az erők ismét azonos arányban vannak a pályán. Még így is Brazília volt a jobb csapat, azonban gólt ebből nem voltak képesek szerezni. Legközelebb a gólhoz  az 57.-ik percben álltak, amikor Dabila majdnem öngólt rúgott. 

A németek nem utaztak Japánba sztárokkal zsúfolt csapattal. Ez látható volt a teljesítményein is. Azonban sok játékosa játszik a Bundesligában, többé, vagy kevésbé rendszeesen, ami az egyik legjobb minőségű ligák közé tartozik még világ méretben is. Ezért joggal feltételezhető, hogy a labdába tudnak rúgni. Az is nyilvánvaló, hogy támadó jellegű labdarúgást produkálnak, nem sok meccsben esik annyi gól, mint a német meccsekben. Nem tudom elképzelni, hogy egyfajta várakozási taktikát választjon a mérkőzésre. A bukmékerek előnybe hozzák a németeket, kiemelt csapat a szorzók szerint. De valahogyan nem vagyok meggyőződve a győzelmükről, még ha más lehetőségük nem nagyon van. Végül bebiztosítom a fogadást döntetlen nélkül még tisztességes szorzóval. Igaz, a tét jár csak vissza, ha dönti lesz, de legalább nem veszítünk pénzt. Aki a gólokra szeretne fogadni, akkor több, mint 2,0 gólra fogadjon a meccsen. 

A mi tippünk: Németország győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak