Olimpiai játékok 2020: Ausztrália – Spanyolország, Július 25

Labdarúgás, vasárnap, 2021, Július 25, Olimpiai játékok 2020, Japán, 12:30                    

Folytatódnak az Olimpiai játékok, bár nagyon arról beszélnek, hogy lezárják, sokan tiltakoznak ellenük Japánban. A csoportok mérkőzésében az első fordulóban több meglepetés is született, számomra, sajnos, kellemetlen. Hát, igen, be kell vallanom, hogy óriásit tévedtem az elemzésemben, amikor Spanyolországra fogadtam, méghozzá hendikepben. Végül azok örülhettek, akik döntetlenre fogadtak, mivel 0:0 volt a végeredmény. Nem tudom, milyen szorzók voltak erre, de biztosan jobbak, mint a hendikepre. Az biztat, hogy azért a józan ész is nem engedte fogadni a döntit. Ismét egy mérkőzésről írok, ahol Spanyolország szerepel, ezúttal Ausztráliával játszik vasárnap délben. Az ausztrál csapat Argentinát verte meg 2:0. Aki erre fogadott, akkor keresett. Bár a többség biztosan Argentinára fogadott. Ez is meglepetés volt. Bár a spanyolok legénysége nagyon erős a papíron, valahogyan a játékuk stílusa nem volt elég ahoz, hogy legyőzzék Egyiptomot. Bár a játék folyamán fölényben voltak, és gyakrabban volt náluk a labda is. A lövésekből közvetlenül a kapura kevés volt. Öszesen 6 spanyol focista játszott azokból, akik az EB-én játszottak. Nyilvánvaló, hogy csak ez nem elég. 

Az eredmények a C csoportban összekeverték a csapatok sorrendjét, mivel az is megtörténhet, hogy Spanyolország és Argentína kiesnek. Elsősorban a spanyolok számára ez óriási szégyen lenne, ezért úgy gondolom, hogy egészen más játéknak leszünk tanúi, mint az első meccsben. Jelenleg a csoportban 1 ponttal a 2.-ik helyen van, gólok nélkül, azonosan, mint Egyiptom a 3.-ik helyen. Azt, hogy Ausztrália legyőzi Argentinát, nem sokan várták. Argentína nem utazott Japánba a lehető legerősebb csapatával. Bár nyomást gyakorolt az ellenfelére, a gólokat mégis Ausztrália szerezte, Lachlan Wales és Marco Tili góljaival. Az egész második felidőt 10 emberrel játszotta le az argentín csapat, Francisco Ortega gyorsan egymás után 2 sárga lapot kapott. Érdekes volt ez a meccs, mivel öszesen 1 piros és 12 sárga lap volt szétosztva a focisták közé. 

Ha Spanyolország nem szeretné időnek előtt nagy szégyennel befejezni az Olimpiai játékokat, igyekezni kell neki győzelmet szerezni Ausztráliával. És ez egyáltalán nem lesz egyszerű, hiszen az argentínokat is megverte, még ha az argentín csapat gyengébb, mint a spanyol. Mindennek ellenére a spanyolokban bízok, hogy nem fog hiányozni a nagy szégyen nekik, és nyerni fognak. Bár magasabb szorzókat képzeltem el erre az eseményre, fogadni azért lehet velük.

A mi tippünk: Spanyolország győzelme – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak.