Olimpiai játékok 2020: Ausztrália (nők) – Svédország (nők), Augusztus 02

Labdarúgás (nők), hétfő, 2021, Augusztus 02, Olimpiai játékok 2020, Japán, 13:00                    

Bár a férfi labdarúgást az Olimpiai Játékokon sokan bírálják, mivel a férfi foci versenyekből bőven találhatunk szerte a világon, a női labdarúgásnál ez egy kicsit más, mégsem nem olyan közkedvelt ez a sportág. Svédország Ausztráliával már az alapcsoportban találkozott, és Svédország szép 4:2 győzelmet szerzett ebben a meccsben. És megérdemelten, mivel jobbak voltak a pályán. Az elődóntőben ismét találkoznak, így logikus, hogy ők a favoritok ebben az összecsapásban. A negyeddöntőben Ausztrália meglepően Nagy Britanniával győzött 4:3, mivel az angolok voltak a favoritok. Azonban egészen nagy adag szerencsével a hosszabbításban. Az alap játékidőben Ausztrália csak 2:2 döntetlenre tudta javítani az eredményt 1 perccel a meccs vége előtt. A hosszabbításban, a 101.-ső percben, Britannia elrontotta a büntető rúgást, és tulajdonképen ez eldöntötte a meccset, mivel a maradék időt Ausztrália jobban kihasználta. Itt az Olimpián még Új Zélandot verte meg, és az Egyesült Államokkal döntetlent játszott, azonban az Olimpia előtt nem voltak nagyon sikeresek, így meglepetés számukra, hogy bejutottak az elődöntőbe. 

Svédország játékosnői a negyeddóntőben egészen nyugalomban szereztek győzelmet Japán ellen 3:1 eredménnyel. Ez volt az egyetlen negyeddöntős mérkőzés, amelyet nem volt szükséges meghosszabbítani. Svédország megnyerte az alapcsoportját is, míg Ausztráliának elég volt a harmadiknak lenni, mégis itt van az elődöntőben. Svédország nagyon szép teljesítményeket mutatott, csupa győzelmet, és magában a labdarúgásuk is nagyon szép, látványos. Az USA-át 3:0 eredménnyel verte meg, Ausztráliát 4:2. Azonban még a 48.-ik percben az ausztrálok voltak vezetésben, amikor a 2.-ik gólt szerezték meg. De az 52.-ik percben Svédország egyenlített és fokozatosan a végeredményig jutott el a góljaival. Új Zélandot 0:2 eredménnyel verte meg. Ez minden esetben legalább 2 gólkülömbség, ami egyértelműen a kiváló formájukra mutat, ha nem a legjobbra a versenyen. Már az Olimpia előtt is játszott néhány meccset, amelyek elégé jól végződtek. 

A fogadás. Aki a gólokra szeretne fogadni, akkor legalább 1, 5 gólra a szorzók elégé alacsonyak, nem nagyon éri meg a kockázatot. Magasabbak a 2,5 gólnál, de a kockázat is magasabb. Bár, ki tudja, a két csapat mérkőzéseiben 3 gól nem ritkaság. Szerez mindkét csapat gólt? Az igen lehetőségre játszható a szorzó. De valóban szerez Ausztrália is? A legjobbnak látom a fogadást Svédország győzelmére, néhány fogadóiroda szép szorzót írt erre a lehetőségre.

A mi tippünk: Svédország (nők) győzelme – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak