NHL 2021/2022: Washington Capitals – Buffalo Sabres, November 09

Jégkorong, kedd, 2021, November 09, NHL 2021/2022, USA, 01:07             

Washingtonban a Capital One jégkorong csarnokban játszák a meccset a fővárosi Capitals a Buffalo Sabres elen. A házigazda a Keleti Konferencia 8.-ik helyen áll 14 ponttal 11 mérkőzésből. Ez a klub azok közé tartozik, amelyek az évek során sem nem veszítettek semmit a minőségükből. Mögötte állnak a csapatok 12 ponttal, és ha a Washington nem győz, könnyen csökkenhet a tabellán. Nem beszélve arról, hogy biztosan nem szeretne másodszor egymás után otthon vereséget szenvedni a saját rajongói előtt. Az utolsó 4 meccséből hármat veszített el, de az Arizonán kívül ezek erős ellenfelek voltak. Biztos vagyok benne, hogy a Washingtonnál jó minőségű játékosok vannak. Olyanok, akik 5, és több pontot szereztek, például a védő John Carlson 8 pontot, a támadásban Evgeni Kuznetsov 13 pontot, Antony Mantha 6 pontot, jelenleg sérült, T.J. Osuje 6 pontot, szintén sérült, Alexander Ovechkin 18 pontot és Tom Wilson 8 pontot. És éppen ez a játékos nagyon jó támadó, együtt van Kuznetsov-al és Ovechkin-el az első támadó egységben, nagyon produktív játékosról van szó. Átlag ideje a jégen 19:25, percben kifejezve. 

A Buffalo Sabres szintén a Keleti Konferenciához tartozik, a 12.-ik helyet foglalja 12 ponttal. Nagyon zsúfolt a tabella ezen a helyen, ahogyan említettem, több klub is rendelkezik 12 ponttal. A tavalyi és tavalyelőtti évadhoz képest javult a Buffalo játéka, a szezont nagyon jól kezdte, az első 6 meccsben csak 1 vereséget szenvedett rendes játékidőben, még egyet hosszabbításban. Azonban mostanában nem sikeres, az utolsó 4 meccset elveszítette, és gyenge ellenfelekkel, nemúgy, mint a Washington. Ennél a klubnál is vannak játékosok, akik 5, vagy több pontot szereztek. Ezek például a védelemnél Jakob Brusin 5 ponttal és Rasmus Dahlin 6 ponttal, a támadásban Rasmus Asplund 10 ponttal, Dylan Cozens 5 ponttal, Zegmus Girgensons 6 ponttal, Vinni Hinostroza 5 ponttal, Kyle Okopso 6 ponttal, Victor Olofsson 9 ponttal, azonban ő sérült, Jeff Skinner 6 ponttal és Tage Thompson 7 ponttal. 

Mindkét csapatnál bőven találunk olyan játékosokat, akik tudnak pontokat szerezni. Azonban a sérülések sem kerülték el a csapatokat. Több tapasztalat a fővárosiak oldalán van, és, persze, a hazai környezet előnye is. Most van itt az ideje megszakítani a kellemetlen sorozatot és győzni, mivel éppen erre alkalmas ellenfelet kaptak. Igaz, a Buffalonak is jól jönne a győzelem a vesztes mérkőzések sorozata után. Fogadni a házigazdára fogok döntetlen nélkül. 

A mi tippünk: A Washington győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak