NHL 2021/2022: Calgary Flames – San Jose Sharks, November 10

Jégkorong, szerda, 2021, November 10, NHL 2021/2022,USA, 03:07                     

A házigazda a Nyugati Konferencia tabelláján a szép 2.-ik helyet foglalja 11 meccs után, ezekben 17 pontot szerzett. Előtte az Edmonton áll 18 ponttal 10 meccsből. A védelme a legjobb az összes csapatok közül ezen a Konferencián és a második legjobb a támadása. Csak 22 gólt kapott és 40 gólt szerzett. Az utolsó meccsében is 6 gólt szerzett New York Rangers-el, és nem kapott gólt. A Calgary eddig csak 1 vereséget szenvedett rendes játékidőben, és öszesen 6 győzelmet. Hosszabbításban egyszer győztek és háromszor veszítettek. A védelmük jó színvonalú, a játék stílusuk nagyon szép. Az idén biztosan bejutnak a play-off-ba, ha nem veszítik el a formájukat.  A győzelmei általában nagyobb, mint csak 1 gólkülömbséggel voltak. A klubnál több kiváló játékos is található, elsősorban a támadásban. Például Johnny Gaudreau, az első támadó alakulatban játszik, az utolsó meccsben 2 gólt szerzett. Hasonlóan a svéd Elias Lindholm, vagy Matthew Tkachuk, aki szintén egy gólt szerzett az utolsó meccsben. Sean Monahan pedig pontokat szerez a meccsben. Ezek a játékosok talán a legfontosabbak a csapatnál, leginkább ezek gondoskodnak a gólokról. 

A San Jose Sharks a Nyugati Konferencia tabelláján a 7.-ik helyet foglalják 13 ponttal és 32:30 gólaránnyal. 4 pont választja a legközelebbi ellenfelétól. Öszesen 6 győzelmet szereztek és 5 vereséget szenvedtek. Rendes játékidőben négyet, és ebből 3 legalább 2 gól külömbségével. Nem nagyon sikeresek, de azért gyengébb klubokkal tudnak jó eredményeket szerezni. A szezont 3 egyértelmű győzelemmel kezdte, például Montrealban 0:5 győzelemmel. Ottawában 1:2, de Torontóban ismét szép 3:5 győzelmet szerzett. De ezek jóval gyengébb csapatok. Sajnos, jelenleg talán 10 játékosa is gyengélkedik, ez nagyon rosz hatással lesz a meccsre. Egymással még tavaly fenruárban találkoztak utoljára. Igen, ez régen volt, azóta sok minden történt, akkor a Calgary 2:6 eredménnyel verte meg a San José csapatát idegenben. Azonban a két klub egymásközti mérlege kiegyensúlyozott, 5:5. 

A Calgary jelenleg szerintem jobb formával rendelkezik, és ami a legfontosabb, a gyengélkedők száma az ellenfelénél nagy előnybe hozza. Nem beszélve arról, hogy otthon játszik, kiváló produktív gólszerzők vannak a csapatban. Ha úgy kívánja, valamelyik említett gólszerzőre fogadhat is, hogy ismét gólt szerez. Én a Calgary győzelmére fogadok -1,0 hendikepben, ha két gólkülömséggel nyernek, mi is nyerünk, ha csak 1 góllal, a tét visszajár. 

A mi tippünk: A Calgary Flames győzelme -1,0 hendikepben – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak.