NHL 2019/2020: NY Islanders – Tampa Bay, Szeptember 11

Jégkorong, szombat, 2020, Szeptember 11, USA, NHL, 02:00

Ez az elődöntő harmadik meccse a két klub között. Tampa mostanában nagyon jól játszik. Az utolsó 10 mérkőzésében csak egy alkalommal szenvedett vereséget, 2:3 Boston Bruins ellen. Egészen 6 meccset a tízből rendes játékidőben nyert meg. A sorozat Tampa számára volt sikeresebb, meccsekre 2:0. Meg kell mondani, hogy megérdemelten. Az első meccsben 8:2 győzelmet szereztek és Islandersnek meg volt a lehetősége, hogy megmutatja, hogy méltó ellenfél. Ez majdnem sikerült nekik a második meccsben, de 8 másodperccel a meccs vége előtt megkapták a második gólt, Kutcherov szerezte ezt, azonban a maguk tehetetlenségük miat, hogy az egész meccsben csak 1 gólt tudtak szerezni, az első percben Matt Martin szerezte ezt. Ezután Islanders egyetlen akciót sem tudott befejezni góllal. Ez mellett azonban a régi jó védekező munkájukkal voltak nagyon szorgalmasak, amikor Tampa csapatát nem engedték gólhelyzetekbe. Tampa nem is tudott gyakran a kapura lőni. Bízok benne, hogy má éjszaka nem nagyon hagyják pihenni Tampa másképen kiváló kapusát Vasilevskit és gólt fognak tudni szerezni. Ha a védelmük jól dolgozik, mint utoljára, és a támadásuk javul, az eredmény kedvező lehetne a számára.

Ahogyan említettem, Tampa kapujában Vasilevskit találjuk, akinek hála nem sok gól esik a meccsben Islandersztől. Tampa 6 meccsében csak 10 gólt engedett be, de azelőtt sem nem sokat. És ne is beszéljünk a kiváló szilárd védelméről. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a meccsben több gólt engednek a kapujukba. Ez Islanders javára lenne, mivel több gólra lenne nekik szükségük, mint amennyit szereztek az első két meccsben. Islanders az előző mérkőzéseiben 3-4 gólt szokott szerezni. Bízok benne, hogy ez most is sikerülhetne nekik.

Mivel Islandersnek nagy szüksége van győzni és gólokat szerezni, biztosan mindent beleadnak a meccsbe. Ha elveszítik ezt a meccset is, akkor befejeződött a verseny számára. Fogadni Islanders győzelmére fogok döntetlen nélkül, lehetséges a gólokra is, feltételezem, hogy több is lesz ezúttal belőlük.

A mi tippünk: NY Islanders győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.