Ligue 1: Metz – Monaco, Augusztus 30

Bet365

Labdarúgás, vasárnap, 2020, Augusztus 30, Franciaország, Ligue 1, 15:00

Metz számára ez a meccs lesz az évad nyitó párbaja. A klub tavaly egészen tartotta magát a versenyben, bár csak a 15.-ik helyen végzett. Normális körülmények között már problémái lehettek volna a csapatnak a versenyben maradni, de mivel Toulouse és Amiens még alacsonyabb helyen voltak, akkor minden el volt döntve. Egészen biztos, hogy Metz csapatát már nem lehet úgy venni, mint egy újoncot, ahogyan néhány éve, amikor bekerült a Ligue 1-be. Létezik olyan vélemény, hogy éppen Metz az egyik a csapatokból, amelyek változva játszanak a Ligue 1 és 2-ben. Most a 2.-ik év lesz, amikor az elitt között játszik. Az igzság az, hogy a második év gyakran nehezebb az újonc számára, mint az első. Metz támaszkodni fog Dialo gólszerzőre, és az is mondható, hogy szépen erősített a csapat. Az élre Pajot, a szárnyakra Vagner St.Etienetől, Ndoram éppen Monacoból, de ő éppen sérült. A házigazda kiválóan készült a szezonra, Charleroi, Dijon vagy Strasburk klubjait verte meg, csak Genk csapatával szenvedett vereséget.

Így, vagy úgy, Monaco olyan helyzetben van, amikor hasonló meccsekkel meg kellene neki bírkózni. A klub vezetősége elégedetlen, mert már a második évben hiányozni fog a harcokban az Európa Kupákért. Rendet tenni érkezett az új edző Niko Kovac, és meg kell mondani, hogy olyan káder áll rendelkezésére, amilyennel a táblázat első 5 közé juthatna. Elül a veszélyes Ben Yedder, akit sikerült megtartani, az orosz ügyes Golovin, portugál Gelson Martins, a fiatal Tchouaméni, a védelemben Badiashile és Disasi. Biztosan több nevet is lehetne említeni, mivel Monacóban ott van a pénz, és ahol a pénz, ott a siker is. Azonban Niko Kovac missziója nem kezdődött sikeresen, Monaco az 1. körben Reims ellen játszott, aki tavaly a kiváló védelmével lepett meg, de ez összeomlott nekik a távozások miatt, így mindeki arra várt, mi lesz Monacóban. Monaco 0:2 vesztességből végül 2:2 döntetlent hozott, ami a legelején már pontvesztesség. Metzben szeretne teljes pontszámot szerezni.

Gondolkodtam azon, hogy melyik lehetőségre lenne a legjobb fogadni, Monaco motivációja sokkal nagyobb, mivel az elvárásai bátrabbak.

A mi tippünk: Monaco győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.