Ligue 1 8.-ik körre: Rennes – Angers, Október 23

Labdarúgás, péntek, 2020, Október 23, Franciaország, Ligue 1, 21:00

A Francis Ligue 1 már a 8.-ik körében jár, Rennes az első hét mérkőzésben 15 pontot szerzett 4 győzelemért és 3 döntetlenért, ez a 3.-ik helyre elég, előttük PSG van 15 ponttal és az első helyen Lille 17 ponttal. Rennes gólaránya 15:8. Rennes most otthon játszik, és a hazai párbajokban 3,3 gól esik átlagban egy meccsre. Eddig 3 hazai meccsben 10 gól esett. Ez a klub tud gólokat szerezni, ennek bizonyítéka, hogy 7 meccsben 15 gólt szerzett, ez 2,1 gól egy meccsre. Az idei statisztikák szerint minden meccsben legalább 2 gólt láthattak a rajongók. Mind ezt azért írom, hogy a gólokra szeretnék fogadni. A házigazda győzelmére ugyan szép oddsok vannak kiírva, de ez azt jelenti, hogy elégé magas a kockázat ennél a fogadási lehetőségnél. De a véleményem szerint nem valószinű, hogy a vendég csapat 3 ponttal menne haza. Ha már fogadni szeretnének, akkor a győzelmet döntetlennel lenne szükséges bebiztosítani, de a szorzók csökkennek a kockázat csökkenésével.

Angers a táblázatban csak a 11.-ik helyet foglalja 7 meccs után, 10 pontot szerzett 3 győzelemért és 1 döntetlenért, a vereségeiből szintén 3 volt. A gólaránya pontosan a fordítottja az ellenfeléhez képest, tehát 8:15. Többet kap a gólokból, mint ahogyan szerez. Ez azt jelenti, hogy a támadása és a védelme is kevésbé teljesítőképes. A vereségeit Paris SG, Montpellier és Bordeaux csapataitól szenvedte, ezek jobbak, vagy összehasonlíthatók vele, és a győzelmeit az utolsó és utolsó előtti Dijon, Reims, valamit Brest csapatokkal szerezte. Az egyetlen döntetlenét a 14.-ik Metz ellen szerezte otthon a 7.-ik körben. Angers utolsó 4 meccsében minden alkalommal legalább 2 gól esett, öszesen 19 gól, ez átlagban hihetetlen 4,8 gól egy meccsre. A mérkőzésben tehát nem várható alapvető változás a játék stílusában, tehát a gólokból nem lesz hiány. Angers párbajaiban még több gól esik, mint Rennes meccseiben. És ha ez a két csapat találkozik?

És éppen ez az oka annak, hogy miért fogadok a gólokra, a bátrabbak próbálhatnak 2,5 gólra fogadni a meccsen jobb oddsoknál, de én csak egy óvatosabb változatot tippelek 1,5 gólra a meccsen. A szorzók azonban nem a legjobbak.

A mi tippünk: a mérkőzésen legalább 1,5 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.