Ligue 1 7.-ik köre: Nimes – Paris SG, Október 16

Labdarúgás, péntek, 2020, Október 16, Franciaország, Ligue 1, 21:00

Pénteken este találkozik Paris SG Nimes stadionján a Stade des Costieres-en. Mindkét csapat igyekezni fog a győzelemért, úgy, mint a Ligue1 utolsó körében. A házigazda 6 meccs után a versenyben 8 pontot szedett össze, 9:7 a gólaránya és 2-2-2 az eddigi mérlege. Ez a 13. helyre elég a táblázatban. A csapat Jerome Arpinon körül már 3 meccsben nem szenvedett vereséget egymás után, utoljára Renaud Ripart a 84.-ik percben döntött a gyözelemről Montpellier ellen, amikor Lyon és Lens nem szereztek teljes pontszámot, csak döntetlent. Ezekkel az eredményekkel sikerült nekik távolodni a kiesési zónától, Arpinon a 13.-ik hellyel elégedett lenne, ha a szezon vége lenne. Azonban Anthony Briancon nem játszik majd a meccsben, kénytelenek lesznek változtatni a védő posztján, ahol Pablo Martineznek kellene állnia Loick Landre mellett. Haris Duljevicet tesztelték a koronavírusra, ez pozitív volt, Zinedine Ferhat problémái folytatódnak a bokájával, de Niclas Eliasson már készen áll játszani az alap tizenegyesben. És mivel Birger Meling 48 órája a Nemzetek Ligáján játszott a norvég csapatban, Florian Miguel helyettesíti az alapban.

PSG az iszonyú indulása urán a szezonban végre egyre inkább kezd saját magára hasonlítani, az ötödik győzelmét szeretné a csapat haza vinni. Thomas Tuchel csapata Angers ellen 6:1 győzelmet szerzett köszönhetően Neymar, Kylian Mbappe, Idriss Guey, Julian Draxler és Alessandro Florenzi góljainak. Az utolsó 4 meccsben 12 gólt szereztek és a verseny jelenlegi szakaszában bejutottak a legjobb 4 közé, 2 góllal Renes mögé. Csak 3 gólt kaptak, mivel Bordeaux és Lille csak kettőt, ezzel a harmadik legjobban védő csapat. Azonban mivel közeledik a Bajnokok Ligája, ahol Párizs United-el harcol majd, és mivel sok játékosa a válogatottban játszott, ez azt jelenti, hogy Tuchel valószínűleg jelentős változásokat tesz a csapatban a péntek esti meccsre. Mbappe, Marco Verratti, Leandro Paredes és Danilo Pereira a hazájuk nemzeti csapataiban játszottak, így Colin Dagba, Jese és az új erősítés Rafinha kaphatnának lehetőséget játszani.

A gólokra fogadok, nem a győztesre, mivel PSG győzelmére fogadnák, ha a győztest jelölném meg, azonban most a lehetőségre, hogy kevesebb, mint 3,5 gól esik a meccsben.

A mi tippünk: a mérkőzésen kevesebb, mint 3,5 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.