Ligue 1 6.-ik köre: Paris SG – Lyon, Szeptember 19

Labdarúgás, vasárnap, 2021, Szeptember 19, Franciaország, Ligue 1, 20:45 

Végre ez az a bajnoki meccs, amlyben Leo Messi bemutatkozhat a nagyközönségnek. Utoljára ugyan PSG Clermont ellen otthon szintén győzött, 4:0, de Messi nem játszott, mivel néhány napja a Dél-Amerikai VB kvalifikáló meccsen vett részt, ahol nagyon zsúfolt programja volt. Neymar és Di Maria együtt Messivel futnak ki a gyepre, ez a két focista sem játszott utoljára otthon. És ha ezekhez soroljuk még Mbappét és Icardit, a közönség végre együtt láthatná a klub sztárjait játszani. Pochettino tréner kellemes problémái közé fog tartozni, hogy melyik sztárt küldje a gyepre. A héten PSG a Bajnokok Ligáján Brugge stadionján 1:1 döntetlent játszott. Ez nagy csalódás volt számára. Az ellenfele sokkal aktívabb volt és nem sok hiányozott ahoz, hogy a párizsi klub még nagyobb szégyennel utazott volna haza. A 15.-ik percben ugyan Herrera rúgja az első gólt, de nemsokára jön a válasz Hans Vanakentől a 27.-ik percben. Azonban a Ligue 1 versenyét teljesen uralja. 5 meccsben 5 győzelmet szerzett, tehát 15 pontja van, 16:5 a gólaránya, ami a legtöbb gól, senki nem szerzett többet eddig. 

PSG stadionjára Lyon érkezik, aki nagyon veszélyes ellenfél mindenki számára. Azonban a hazai bajnokság kezdete csúnyán megjátszott vele. Az első 3 körben egyetlen győzelmet sem nem szerzett. Idegenben Angers verte meg 3:0, otthon Brest 1:1 és Clermont 3:3 döntetleneket játszott. Ezután végre jött 2 győzelem is, Nantesben szoros 0:1 és otthon Strasbourg ellen 3:1 győzelmet szerzett. Így 8 ponttal a 7.-ik helyen áll kiegyensúlyozott 8:8 gólaránnyal. A szezon kezdete előtt a kiváló támadó Depay távozott Barcelonába, Shaqiri pedig Liverpoolból érkezett erősíteni a klubot. Az utolsó pillanatban még Boateng érkezett Bayernből. Így feltételezhető, hogy Lyon elég erős lesz összehasonlításban a tavalyi szezonhoz. Bár ennél a klubnál is találhatunk ismert neveket, akik legalább Európai mértékben sztárok, de természetesen, a házigazda zsúfolt sztárlistájával lehetetlen összehasonlítani ezt a szintén híres klubot. 

Fogadni a győztesre még megéri a kínált oddsokkal. Próbáltam növelni a fogadás értékét, ezért kombinálni szeretném azzal, hogy a meccsen 1,5 gól esik. Azonban erre a dupla eseményre nem nagyon növekedtek az oddsok. Ezért inkább csak maradok a tiszta győzelemnél. Aki azonban a gólokra szeretne fogadni, biztosan nem éri meg csak tisztán 1,5 gólra. Jobb oddsokkal legalább 2, 5 gólra, ami még PSG esetében nem túl kockázatos. Azonban az érték itt sem nem ideális. 

A mi tippünk: Paris SG győzelme – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak