Ligue 1 2.-ik körre: Paris SG – Marseille, Szeptember 13

1xbet sport bonus

Labdarúgás, vasárnap, 2020, Szeptember 13, Franciaország, Ligue 1, 21:00

PSG számára a múlt szezon nagyon sikeres volt. Mindent megnyertek, amit csak lehetett. Megnyerték a hazai ligát, a Kupát, még a CDF versenyt is. Sőt, először a történelemben sikerült neki átharcolni a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol a kiváló Bayern áll. Azonban meg kell mondani, hogy nem a jobb csapat győzött. PSG a hazai ligában ismét teljesen dominált. A rövidített szezonban a Covid miatt ezt megnyerték. És éppen a második Marseille előtt 12 pont előnyben voltak már a 28.-adik körben. Ebben a fázisban 27 lejátszott meccs után, és már ilyen előnyük volt. Sőt, ebben a 27 meccsben 75 gólt szereztek. A második legjobb védelem Monakóbol volt és ez 44 gólt szerzett. PSG mérlege 22 győzelem, 2 döntetlen és 3 veresége volt, 75:24 a gólaránya és 68 pontja. A hazai párbajokban is dominált, 12 győzelemmel és 1 döntetlennel, 1 vereséggel. A gólaránya otthon 44:11 volt. Az idei szezont azonban nem kezdte jól. Csütörtökön játszotta a nyitó mérkőzését Lens stadionján, ez 1:0 vereséggel végződött, így az első 3 pontja elúszott. Ez, mulatságos leírmi ide, a 17.-ik helyre tolta len a csapatot a táblázatban. De most legyünk komolyak, ez biztosan tanulságos volt PSG részére és már nem ismétlődnek meg a hibái.

Marseille mérlege a tavalyi szezonban 16 győzelem, 8 döntetlen és 4 veresége volt. A gólaránya 41:29 volt és 55 pontot szerzett. Marseille a párizsi klubot utoljára 2011-ben verte meg, ezt is csak otthon. A csapat számára PSG egy nagyon kellemetlen ellenfél. Majdnem minden alkalommal 3 gólt is kapni szokott. Utoljára PSG otthon Marseille-t 4:0 eredménnyel verte meg. Amióta Marseille utoljára verte meg Párizst, 5:1, 4:0, 3:0 eredmények születtek a párbajaiban, természetesen PSG javára. Marseille nyitó mérkőzésése Brest stadionján játszódott, 2:3 végeredménnyel a vendégek javára. Tehát 3 ponttal a 10.-ik helyen áll a táblázatban, de ez csak a 2.-ik kör, minden változik majd a verseny folyamán.

Fogadni PSG győzelmére fogok, természetesen, ezt a bukmékerek is így látják, ezt a fogadást kombinálni lehet a gólokkal is, legalább 1,5 gól esik a mérkőzésben.

A mi tippünk: Paris SG győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.