Liga Primera 2019/2020: Real Esteli – Juventus Managua, Április 09

Labdarúgás, csütörtök,  2020,  Április 09, Nicaragua, Liga Primera 2019/2020, 03:00  

Ebben a  mérkőzésben egyértelműen a házigazda Real Esteli a kiemelt csapat, aki az utolsó időkben otthon tiszta számlával tud győzni. Ellenkezőleg, Juventus a mérkőzések töbségében idegenben úgy szenved vereséget, hogy nem szerez gólt. Így nagy a valószínűség arra, hogy ezt a mérkőzést a házigazda Esteli nyeri meg méghozzá tiszta számlával, de szintén születhet döntetlen is, vagy egy nagy meglepetés, ami a vendégek győzelme lenne.  Esteli otthon a legjobbcsapat a bajnolságon, és csak 3 gólt kapott 7 párbajban. A párbajok 57%-ában nem kapott gólt. Juventus Managua csak az utolsó előtti csapat idegenben, amely csak 2 pontotszerzett itt, de nem is csoda, hiszen csak 3 gólt szereztek 7 párbajban. Ez azt jelenti, hogy a párbajok 58%-ában idegenben nem szereztek egyetlen gólt sem.

Real Esteli tehát a 2. helyen áll a táblázatban és 14 lejátszott mérkőzés után 27 pontot tudott összegyüjteni, a gólaránya 24:9. Az első Managua FC csapatára jelenleg már csak 3 pont hiánya van, így nagyon jól tudják, hogy minden következő találkozót teljes erővel szükséges játszani, nem szabad nekik semmit lebecsülni, mivel Managua az előnyét most erősíteni tudná, sőt növelni is. Esteli a hazai mérkőzésekbenelégé erősek ahoz, hogy most is győzni tudnának, 7 mérkőzésben otthon 16 pontot szereztek. A leghosszabb sorozatuk 4 győzelem egymás után. Meg kell írni azonban, hogyaz utolsó találkozója idegenben Ferreti stadionján 1:0 vereséggel végzödött számára.

Juventus Managua a táblázatban 10 csapat közül csak a 7. helyen áll és 14 mérkőzés után 16 pontotszereztek,20:21 a gólarányuk. Idegenben amérlege 0-2-5 és 3:15 a gólaránya. Figyelemre méltó tartallékokat láthatunk a támadásában, de főleg a védelmében is. Otthon még ahogy-úgy jobban lejátszák a mérkőzést, ezt bizonyítja az utolsó 3:0 győzelme is Diriangen ellen is. Azelőtt otthon Ferretti ellen játszott, 4:1 győzelmet szerzett ebben a játékban.

Sokáig gondolkodtam, hogy inkább a gólokra, vagy a győztesre fogadok, mivel a gólokra is lehetne, hogy nem szerez mindkét csapat gólt, de inkább a házigazda győzelmére fogadok egy elégé szép szorzóval, biztonságosabbnak látom ezt a fogadást.

A  mi tippünk: Real Esteli győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál találhatóak