Liga Primera 2019/2020: Real Esteli – Deportivo Las Sabanas, Március 29

Labdarúgás, vasárnap,  2020,  Március 29, Nicaragua, Liga Primera 2019/2020, 03:00 

Nicaragua azon kevés ország egyike, amelyet (legalábbis a hivatalos adatok szerint) a koronavírusi járvány szinte teljes egészében elkerüli, ezért az országban a sportversenyeket feltétlenül nem volna szabad lemondani. Esteli a kedvenc szerepát fogja játszani otthon a pályájukon az a csapat ellen, amely nem jelenthet számára nagy veszélyt. Ebben az esetben a kiemelt csapat egyértelmű, Esteli a 3. helyen áll a táblázatban, fantasztikus formában játszik, az utolsó 3 mérkőzésben minden alkalommal győzött, öszesen 11 bajnoki meccs után a számláján 23 pont van 22:7 gólaránnyal, a mérlege 7-2-2. Esteli 6 hazai párbajból négyben győzött, 1 döntetlene és 1 veresége volt, a gólaránya 16:3, ami egy kiváló eredmény, otthon 13 pontot szerzett, az otthoni mérkőzésekben a legerősebb csapatnak tartják az egész bajnokságon. Várható, hogy gyepre lépnek a harmadik legjobb gólszerző a versenyben a mexikói Guarch 4 góllal, az argentínai Acuna szintén 4 góllal, majd Betancur 3 góllal, és további játékosokkal, mint  Ayerdis, E.Castillo a H.Garcia két góllal. Ebből látni, hogy a támadás nagyon jó minőségű.

Sabanas egyértelműen a bajnokság leggyengébb tagja, a táblázat legalján helyezkedtek el, a mérlege 1-3-7, a gólaránya tragikus 7:2, öszesen 6 pontot szereztek eddig. Tehát Esteli teljes ellentéte. A védelme katasztrófális, a támadása haszontalan. Sőt, idegenben a mérlege 1-0-5 és a gólaránya 4:18, és csak 3 pontot szereztek, ebből látható, hogy a védelme idegenben sokkal rosszabb, mint otthon. De gólt is inkább otthon tud szerezni, mint idegenben. Ennek a csapat számára ez az évad nagyon nem jól sikerült, csak nehezen fognak eljutni az utolsó helyről, ha egyáltalán sikerül ez nekik. Mindent összefoglalva, ez a csapat a leggyengébb az egész nikaraguai bajnokságon. Azért az utolsó mérkőzésén meglepett mindenkit, amikor otthon a második Diriangen ellen 1:1 döntetlent tudott szerezni, ez biztosan felbuzdította a csapatot.

Ennek ellenére a fogadásomat ez nem nagyon befolyásolta, hiszen léteznek meglepetések, és ezek nem ismétlődnek meg nagyon gyakran, hendikepben fogadok Esteli győzelmére.

A  mi tippünk: Real Esteli győzelme -2 hendikepben – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak