Liga Primera 2019/2020: FC Managua – Walter Ferretti, Április 18

Labdarúgás, szombat,  2020,  Április 18, Nicaragua, Liga Primera 2019/2020, 23:00    

Az első FC Managua előnye a nikaraguai ligában már elérhetetlen 7 pont. Ferreti 2 pontot veszít a második, illetve harmadik csapatra a ligában, de még mindig van apró reménye, hogy kikerülhesse a negyeddöntő play –off-ot, és közvetlenül az elődöntőbe tudnának jutni. De ehez, természetesen, az is szükséges lenne, ha Diriangen és Esteli csapatai haboznának, ami éppen nem várható. Így a házigazda a kiemelt csapat, bár a motivációja nem nagyon magas. Lehetséges, hogy néhány játékosát kímélni fogja, mégis csak egyfajta kötelező meccsről van szó, amelyet így, vagy úgy, le kell játszani. A játékosok lehetségesen nem fognak 100%-ra öszpontosítani a játékra. Ha figyelembe vesszük, hogy Ferreti támadása a ligában a második legjobb, és csak 1 góllal szereztek kevesebbet, mint az első FC Managua, akkor biztosnágosan azt is tippelhetjük, hogy a vendégek minimálisan egy gólt azért szerezni fognak. Ez a lehetősek szerintem reális.

Nézzünk még tehát aprólékosabban a táblázatra, az első FC Managua 39 pontot szerzett 17 mérkőzésben, 12-3-2 a mérlege és 32:15 a gólaránya. Otthon eddig 8 meccset játszott, bennük 22 pontot szerzett és 7-1-0 a mérlege. A gólaránya 23:8. Z ellenfele Ferrettia 4. helyen áll 30 ponttal, 9-3-5 a mérlege, a gólaránya 31:17. Idegenben 8 párbajban 11 pontot szerzett 3-2-3 mérleggel és 8:10. gólaránnyal.  Ebből is látható, hogy idegenben csak a ponto jó harmadát szedte össze, a szerzett gólok gyenge harmadát, és a beengedett gólok töbségét, több, mint a felét. Azonban a vendégek biztosan harcolni fognak a jobb elhelyezkedésért, mivel a motiváció a csapatban nagyobb, mint a házigazdánál.

A két csapat kölcsönös mérkőzései azt mutatják, hogy ezek nagyon is kiegyensúlyozottak voltak. Az utolsó ötben egy kicsivel Ferretti játékosai állnak jobban. Legalább négyben ezekből a mérkőzésekből, legalább 1 gólt szereztek. Ferretti már hét párbajban egymás után legalább egy gólt szereztek. Ezért arra fogadok, hogy Ferretti biztosan gólt szerez ebben a párbajban, de az ellenfele sem marad haszon nélkül. Így a fogadásom az, hogy mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak