Liga Primera 2019/2020: FC Managua – Diriangen, Március 29

Labdarúgás, vasárnap,  2020,  Március 29, Nicaragua, Liga Primera 2019/2020, 01:00 

Közép-Amerikában a Koronavírus járványnak ellenére folytatódik a nikaraguai bajnokság is, már a 12. körével. Ezen a bajnokságon 10 csaqpat versenyzik a bajnoki címért, én az első és második legjobb csapat meccsét választottam a fogadásomra. A házigazda FC Managua vezeti a táblázatot 1 pont előnnyel a második Diriangen előtt 8-1-2 mérleggel és 20:11 gólaránnyal. De otthon 100%-os sikerességet kínáltak eddig 4-0-0 mérleggel és 12:4 gólaránnyal. Várható, hogy a legjobb gólszerző is belép a pályára, a spanyol Gallego 5 góllal, akinek kiválóan besegít a második legjobb gólszerző Peralta 4 góllal. Meg kell említeni a brazil Fernandezt is 3 góllalés a mexikói Felixet is. Managua támadása rendelkezik még Baez Cano-val, aki 2 gólt szerzett eddig, tehát a csapat támadó ereje elégé magas szinten van. Jelenleg a csapatna óriási a formája, a legjobb az egész bajnokságon és tud gólokat szerezni, ami nagyon kívánatos a labdarúgásban. Otthon egyszerűen lehengerezi az ellenfeleiket, az utolsó 3 mérkőzésében otthon 11 gólt szerzett, ami egy kiváló, mindent elmondó eredmény.

Diriangen számomra egy nagy csalódás, amikor a szerdai mérkőzésében Sabanasban 1:1 döntetlen eredményt ért el, ez ugyanis a táblázat utolsó csapata. Ez a tény csak megerősítette azt, hogy Diriangen az első látásra olyan csapat, amelynek megvan a formája, és harcolni fog az első helyért, de ez nem így lesz. Ez a csapat, amelyet Flávio Da Silva vezeti, minden alkalommal a bebiztosított védelemből játszik, és a taktikája, amely feladata gyorsan 1:0 vezetésbe jutni és ezután már csak tartani az eredményt, már lassan, de biztosan kezd romlani, egyébként, ez történt Sabanasban is a csapattal, amely teljesen nincsen jó formában és a legutolsó. Itt már a legelején veszítettek, és csak alig-alig voltak képesek egyenlíteni az eredményen. Szerintem ez a csapat még néhány körben a táblázat közepén fogja tartani magát.

Nem nagyon értem a bukmékerek magas oddsait a házigazda gőzelmére, de ez csak előny lehet a fogadóknak, akik a házigazda győzelmére szeretnének fogadni, hasonlóan, mint én is.

A  mi tippünk: FC Managua győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak