La Liga: Granada – Atl. Madrid, Február 13

Labdarúgás, szombat, 2021, Február 13, Spanyolország, La Liga, 14:00             

Atlético az utolsó meccsében több rajongóinak is csalódást okozott, Celtával csak döntetlenre jutott, nem tudta megtartani magának a 2:1 vezetést. Ennek ellenére nem sok mindent lehetett neki kifogásolni a meccsben, egyszerűen, Celta óriási szerencsével is rendelkezett. Atlético elégé ellenőrizte a helyzetet a pályán, de hát a hiba a meccs vége felé becsúszott, és már kevés idő maradt az esetleges vezetés megszerzésére. Atlético mindkét gólját Luis Suárez szerezte. Ezek voltak az évad 15.-ik és 16.-ik góljai, 17 mérkőzéséből ez szép mérleg. Azonban ez a meccs külömbözött Atlético többi meccsétől abban, hogy már a 13.-ik percben kapta az első gólt. Otthon nem szokásos számára korán gólt kapni, ezt is csak egyet. Vigo, aki az előző 4 meccsben 2 gólt szerzett, most egy meccsben meg kettőt olyan csapat pályáján, amely védelme a legjobb. Vigo a 89.-ik percben egyenlített, és Atlético már nem tudott változtatni a helyzetet. A szombati házigazda vezeti a tabellát 51 ponttal, de már csak 5 pont előnye van Realhoz és 8 pont Barcelonához képest. De Real már 2 meccsel, és Barcelona eggyel játszott le többet. Bár Atlético idegenben játszik, mégis ő a kiemelt csapat, 22 pontot szedett össze 9 meccsben idegenben, hetet megnyert, Real stadionján kikapott, és 0:0 döntit játszott  az első meccsben idegenben Huesca stadionján. 

Granada biztosan nem lesz könnyű ellenfél számára, de az erős csapatok inkáb a leggyengébbekkel szoktak hibázni az utolsó helyekről, mint a csapatokkal a tábla felső feléből, ahol a 8.-ik helyen Granada van. Öszesen 30 pontot szerzett, és biztosan van miért játszani a klubnak. Az Európa Ligára 6 pont hiánya van, a kvalifikálásra 5 pont hiánya. Granada a pontjai töbségét otthon szerezte, 21-et. Otthon Osasunát, Valenciát és Betist verte meg, Barcelonával 0:4 vereséget szenvedett. A mérlege 6-3-2 és a gólaránya 16:13. Már 4 meccsben nem győzött egymás után, és nem gondolom, hogy éppen a liga legjobb csapatát verné meg. És nehéz elképzelni, hogy 1 ponthoz jutna. 

Fogadni Atlético győzelmére lehetne elégé szép szorzóval. Azonban mivel a spanyol ligát figyeljük, a meglepetések lassan napi renden vannak. Fogadjunk tehát inkáb a gólokra, mivel a két csapat mérkőzéseiben elég sok gól esik. Legalább 1,5 gól esik a meccsen. Viszonylag jó szorzóval lehet erre fogadni.

A mi tippünk: a mérkőzésen legalább 1,5 gól esik – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.