La Liga: FC Barcelona – Getafe, Április 22

Labdarúgás, csütörtök, 2021, Április 22, Spanyolország, La Liga, 22:00                        

Azt mondják, hogy Barcelona zsebében van az idei bajnoki cím. Azonban ehez meg kell nyernie mind a 8 bajnoki meccsét. Ki monda volna ezt még néhány hónapja? Egy időben a vezető Atléticora 14 pont hiánya volt, ez most csak 5 pont. 1 meccsel még kevesebbet is játszott, és Atléticoval otthon fog játszani. Így is kemény munka vár Barcelonára, mivel még Villareal és Valencia stadiojaira utazik. Bizonyos sikereket már most elért, megnyerte a Spanyol Kupát, amikor a döntőben 0:4 verte meg Bilbaot. Érdekes volt, hogy a játék első órájában gólok nélkül futott a meccs, de a következő 13 percben 4 gólt szerzett, és el volt döntve. Barcelona formája mostanában kiváló, a bajnokságon az utolsó 10 meccsében csak 1 vereséget szenvedett, Real Madrid ellen 2:1. Barcelona 30 meccsben 65 pontot szerzett, 69 gólt szerzett, ami a legtöbb a La Ligán, 26 gólt kapott, ami szintén nem sok. Az utolsó 10 meccsben csak 4 gólt kapott, a liga 4.-ik legjobb védelme van. Barcelona mögött a 4.-ik helyen Sevilla áll, de 1 ponttal kevesebbet szerzett és 1 meccsel többet játszott le.

Getafe nem sok gólt szerez a meccseiben, ezzel a leggyengébb csapatok közé tartozik. 31 meccsben csak 22 gólt szerzett, 34.-et kapott. Együtt Eibarral a legkevesebb gólt szerezte. Az utolsó 6 meccsben nem győzött, és az utolsó 3-ban nem szerzett gólt. Getafe a mentésére öszpontosít, csak 4 pont előnye van már a kieső csapatokhoz képest. Azonban az utolsó bajnoki meccsben Getafe megkínozta Real Madridot, otthon 0:0 döntit szerzett. Benzema, Kroos, Casemiro, Ramos, Valverde, Varane  és többi fontos játékosa hiányzott, ezért volt ez az eredmény. Volt Getafenek néhány szép esélye, csak gólt nem szerzett. Az utolsó 10 meccsében 1 győzelmet szerzett, 4 döntit és 5 vereséget szenvedett. Az utolsó kölcsönös meccsben Getafe győzött 0:1 otthon tavaly Októberben. Azelőtt 2018-tól csak Barcelona győzöt. Getafe 31 meccsben 31 pontot szerzett, 7-10-14 mérleggel. Idegenben 14 meccsben 10 pontot szerzett, 2-4-8 mérleggel, ebből látható, hogy milyen gyenge ez a klub.

Barcelona nem engedheti meg magának nem megszerezni a kötelező 3 pontot. Leo Messi a társaival biztosan nem engedi meg, hogy meglepetés érje a klubot. Nyomást fognak gyakorolni Getafere, semmit sem hagynak a véletlenre. Fogadni biztosan a házigazda győzelmére fogok, mivel a szorzók alacsonyak tisztán a győztesre, hendikepben fogadok, a gólkülömbség legalább 1 gól lesz, esetleg magasabb szorzókkal 1,5 gól, ami gyakorlatilag 2 gól, csak mások a feltételek a nyeremények kifizetésére. 

A mi tippünk:  FC Barcelona győzelme -1,5 hendikepben – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.