La Liga 4. köre: Levante – Real Madrid, Október 04

Labdarúgás, vasárnap, 2020, Október 04, Spanyolország, La Liga, 16:00

Real Madrid címvédő csapat, így mindeki eredményeket vár tőle. De ez minden évben ismétlődik. A nyáron a klubnál nem történtek jelentősebb változások. Úgy néz ki, hogy Zidane egy tömör csapatot szeretne felépíteni, ahová beillesztené a fiatal játékosokat, mint Odegaard. Courtois, Ramos, Marcelo, Varane, Carvajal, Casemiro, Isco, Valverde, Benzema, Rodrygo, Vinícius Júnior, ez még mindig nagy minőség pazar erősítések nélkül is. Hazard és Kroos nem játszanak. Real az új szezonba nem lépett rosszul, bár az elején Real Sociedad csapatával csak döntetlent szerzett, ezután 2, ugyan csak szoros, de mégis győzelmet szerzett Betis és Valladolid ellen, a pontok számítanak. Azonban a játékuk nem volt túl meggyőző, van tér a javításra. Zidane próbálgat a csapatban változtatni a focisták feladatain, keresi a legjobb kombinációt, egy ideális, kompakt legénységet, ahol mindenkinek megvan a maga feladata. Tavaly a klub volt a legjobban játszó csapat, ezt szeretné az idén is elérni.

Levante nem otthon játszik, hanem Villareal stadionján. A klub már 4.- ik éve harcol a legjobb spanyol foci versenyben, és nem rosszul. Nem volt ez mindig így. Tavaly a megszakított szezonban a 12.- ik helyet foglalta, ami közelebb van a Kupákhoz, mint a kieséshez. Hasonlóképen szeretne az idén is működni, de ezt már Borja Mayoral nem fogja tapasztalni, mivel éppen Realhoz távozott. Rochina és Doukoure egészségügyi problémákkal harcolnak. Vigyázni kell Fernández kapusra, Rubén Vezo, Bardhi, Morales és talán Campaňa is kellemetlené szeretné tenni a kiemelt csapat játékát. Az első 3 körben 2 vereséget szenvedett Sevilla és Valencia csapataival, majd az utolsó körben 1:3 győzelmet szerzett Osasunával. Rendkívül nehéz lesz pontot szerezni Reallal, mivel a kádere mégsem nem összehasonlítható Real káderével.

A spanyol bajnokságon a hazai környezet nagyon jelentősen tudja befojásolni a klub játékát, mivel semleges gyepen játszák a meccset, ez hátrány lesz Levantenek, és előny Real számára. Ezért is fogadok a győzelmére, mivel nem negyon gyakran győznek Levante-fajta csapatok Reallal.

A mi tippünk: Real Madrid győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.