La Liga 3. köre: Betis Sevilla – Real Madrid, Szeptember 26

Labdarúgás, szombat, 2020, Szeptember 26, Spanyolország, La Liga, 21:00

Ahogyan többen, töbször és több helyen is említették, Betis örülhetett a tavalyi évad végén, hogy nem esett ki az előkelő spanyol hazai versenyből. Csak 5 pont előnnyel végeztek a kieső zóna felett, a 15.-ik helyen. Azonban a szerencséjére, az idei szezonba nagyon jól lépett be. Az első körben Alaves stadionján szerzett egy szoros, de értékes 0:1 győzelmet, és a hétvégén otthon Valladolid ellen 2:0 győzelmet, ami miatt már kiváló 6 pont világít a táblázatán. Az idei ambiciói magasabbak, mint ahogyan tavaly voltak sikeresek, de nem úgy gondolom, hogy éppen most szombaton fogják folytatni a pontjaik gyűjtését. Ugyan az utolsó 3 kölcsönös meccsükben 2 győzelmet és 1 döntetlent ragadtak meg, 0:2, 0:0 és 2:1 eredményekkel. Azonban az is igaz, hogy nem létezik egy erős klubot gyengébb csapatnak folyton a pontjaitól megfosztani. De a labda gömbölyű és gurul, gyakran kiszámíthatatlan irányba, így majd csak a szombati meccs mutatja meg a győztest.

A spanyol La Ligán különösen, de általában minden ligában az első körök rendkívül nehezek szoktak lenni. A bajnoki címvédőnek Zidane vezetése alatt nagyon jó a minősége. Azonban a híres káderrel teli csapat az első körben megbotlott idegenben Real Sociedad csapatával, amikor csak 0:0 döntetlent ért el. Bár Real volt a jobb csapat, de nem tudta kihasználni a számos gólesélyeit, 16 lövést küldött ki, a meccs 68%-ában tartotta magánál a labdát, és mégis ez nem volt elég. A meccsben nem játszottak Hazard, Isco, Lucas, Asensio, de még Jovič sem, aki a kispadon ült. A csapatnál a támadási minőség biztosan megvan, és az említett játékosokból valaki biztos megjelenik a gyepen, hogy javítsa a támadó erőt. Mind ehez a védelem ereje és megbízhatósága is ott van. Ennek ellenére nem gondolom, hogy könnyű dolga lesz szombaton Realnak, mivel Sevilla nagyon igyekezni fog a minél jobb eredményt kihozni a meccsből. Sikerül ez neki?

A döntetlen nélküli fogadás Real győzelmére biztonságosnak látszik, azonban elégé alacsony szorzóval, ezért inkább egy kis kockázatot fogadok el a tiszta győzelmére, mivel szerintem jobban vigyázni fog arra, hogy 3 pontot szerezzenek.

A mi tippünk: Real Madrid győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.