La Liga 29. köre: Real Madrid – Valencia, Június 18

Labdarúgás, csütörtök, 2020, Június 18, Spanyolország, La Liga, 22:00

A spanyol bajnokság is közeledik a vége felé, nagyon érdekes lesz figyelni, hogyan harcol Real Barcelonával a bajnoki címért. Ha Real igazán komolyan gondolja a cím megszerzését, akkor feltétlenül a hazai mérkőzéseiben más, mint győzelem szóba sem jöhet. Valencia ugyan nagyon kellemetlen ellenfél, és ez a csapat is megtesz mindent azért, hogy a lehető legjobban helyezkedjen el a táblázatban, hogy legalább harcolhasson az európai kupákért. De Real stadionján Valencia az elejétől fogva óriási nyomás alatt lesz, és csak az idő kérdése, hogy Real valamelyik gólszerzője mikor szerzi meg az első gólt. Az idei évadban a két csapat már találkozott, akkor Valenciában Real 1:3 győzelmet szerzett. Ha ezt a meccset Real megnyeri, akkor Madriddal szemben csak 2 ponttal lesz neki kevesebb. Otthon Real nagyon erős, a mérlege 10 győzelem, 4 döntetlen és vereséget otthon nem szenvedett, a gólaránya itt 30:10. A hosszú szünet után is a csapat jól kezdte a mérkőzéseit, otthon 3:1 győzelmet szerztek Eibar ellen, egy kicsit kellemetlen volt 3 játékosa megsérülése (Hazard, Ramos, Carvajal), de az utolsó hírek szerint Hazard és Ramos sérülései nem olyan komolyak. Már csak a rend kedvéért, a második helyen a csapat  28 meccsben 59 pontot szerzett.

Valencia az idén 4 bajnoki körben játszott idegenben, először Mallorkán 1:4 vereséget szenvedett, majd Getafen 0:3 vereséget, úgy mint San Sebastian stadionján is 0:3. Csak az utolsóban szerzett 1:1 döntetlent Alavés stadionján. Azonban még a csapatnak van motivációja a játszásra, legalább az Európa Liga még nincsen elveszítve, de még a Bajnokok Ligája sem nem elérhetetlen. A 4. San Sebastian csapatára csak 4 pont vesztessége van, így ezt még elméletileg  be lehetne hozni, mivel a verseny végéig még 10 kör marad hátra.

Bár a házigazda győzelmére az oddsok elfogadhatók, gondolkodni lehetséges más eseményen is, például a gólok száma is egy érdekes lehetőség lehet, legalább 2,5 gól esik a párbajban, vagy arra, hogy mindkét csapat gólt szerez, mivel hiszek benne, hogy Valencia is nagyon fog igyekezni gólt szerezni.

A mi tippünk: Real Madrid győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.