La Liga 28.-ik köre: FC Barcelona – Osasuna, Március 13

Labdarúgás, vasárnap, 2022, Március 13, Spanyolország, La Liga, 21:00                       

Körülbelül már 3 hónapon át tart a Barcelona legjobb időszaka a spanyol La Ligán. Ugyanis alíg ha találunk nála sikeresebb csapatot a legjobb spanyol klubok között. Igen, a vasárnapi házigazda végre rendesen beindult, és sajnálhatja az elrontott mérkőzéseit a szezon elejétől kezdve. Azonban az a fontos, hogy legalább december felétől kezdve 11 bajnoki meccset játszott le és egyetlen vereséget sem nem szenvedett. 7 győzelmet és 4 döntit. Ezek a teljesítményei vissza hozták a klubot a 3.-ik helyre, ahol 48 ponttal csak 26 meccsben az Atletico előtt van, akinek szintén 48 pontja van, de már 27 meccsből. A Barcelona nagy szerencséje, hogy végre majdnem üres a gyengélkedők kispadja, így hihetetlen széleskörű és jó minőségű káderrel rendelkezik manapság. A támadásban feléledett Aubameyang gólszerző, aki az Arsenaltól érkezett, akivel már Dembele is együtt játszott az utolsó meccsben. Ott volt Pedri is, és az Elche ellen Depay is sikeres volt. Torres is gólt szerzett a meccsben. Xavi tréner érkezésével a klub nagyon jól tud együttműködni, ami mint az eredményein, úgy a teljesítményein gyakorlatilag azonnal látható volt. 

Most az Osasuna érkezik a nagy klub stadionjára. Persze, nem kifizetődő lebecsülni ezt a csapatot, mivel néha nagy meglepetéseket tud okozni és ha nem is túl gyakran, de nagyon jó minőségű mérkőzéseket is le tud játszani. Utoljára az Osasuna otthon 1:0 győzelmet szerzett a Villareallal, de azelőtt a San Sebastian stadionján 1:0 vereséget szenvedett és otthon 0:3 vereséget az Atletico Madrid ellen. Így ha akkoriban az Atletico legyőzte az Osasunát otthon 3:0, miért ne sikerülne egy hasonló győzelmet szerezni a Barcelonának is? A két klub utolsó párbajában 2:2 volt a végeredmény, most még egy szerényebb eredmény is elég lehetne a sikeres fogadásunk érdekében. A tabellán az Osasuna a 11.-ik helyen áll 35 ponttal 27 mérkőzésből 9-8-10 mérleggel és 26:31 gólaránnyal. Előtte a Celta Vigo 35 ponttal és a Valencia 36 ponttal állnak. Fontos tudni, hogy az Osasuna idegenben a 6.-ik legjobb klub. 13 meccsben 20 pontot szerzett 6-2-5 mérleggel és 15:12 gólaránnyal. Ez is okot ad arra, hogy nem jó ötlet lenne lebecsülni ezt a csapatot. 

Ami a szorzókat illeti, két eseményre gyakorlatilag azonosak, nem túl magasak és már ezekben a keretekben is van érték. A házigazda győzelmére, illetve a gólok számára, hogy több, mint 2,0 gól esik a meccsen. Ez azt jelenti, hogy a 0, vagy 1 gólnál elveszítjük a fogadást, pontosan 2 gólnál legaláb visszafizetődik a befektetett pénz és 3, vagy több góllal nyerünk.

A mi tippünk: a mérkőzésen több, mint 2,0 gól esik – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak