La Liga 19.-ik köre: Cádiz – FC Sevilla, Január 03

Labdarúgás, hétfő, 2022, Január 03, Spanyolország, La Liga, 21:15             

A Cadiz házigazda jelenleg a kieső zónában van a 19.-ik helyen 14 ponttal 18 meccsből. A 15:31 gólaránya a második legrosszabb támadást és védelmet jelenti az egész La Ligán. A mentésre 2 pontja hiányzik, de 1 meccs előnyben van. Előtte az Alavés és az Elche vannak 16 ponttal 19 meccsből. Mindkét klub erősebb ellenfelekkel játszik majd a következő meccsen, ezért nem várható, hogy pontot szereznek. Azonban ez sport, és a napokban annyi váratlan eredmény született a ligákban szerte Európában, hogy elképzelhető minden. Azonban a Cádiz is nagyon sikeres klubbal játszik, amely szeretné utolérni az első Realt, igaz, csak 1 pontot szerzett a Barcelonával, de a Real a Getafe ellen pont nélkül maradt. A Cádiz az utolsó 5 meccsben a Real stadionján pontot szerzett egy gólnélküli meccsben, otthon a Granadától szintén 1 pontot az 1:1 döntiért. Azelőtt a gyenge Elche és Getafe, és az Atlético verte meg. A klubot a koronavírus és a sérülések kínozzák, öszesen 8 játékosa nem játszik. Ezek Alejo, Arzamendia, Cala, Carcelen, Chust García, Garrido, Perea és Sobrino. 

Ahogyan már jeleztem, a Sevilla egészen más problémákkal küzd. Az idén nagyon igyekszik és sikeres is, hiszen a 2.-ik helyen áll 38 ponttal 18 meccsből, tehát 8 pont hiánya van a Realra, aki azonban 20 meccset játszott le. A Sevilla javára szól az is, hogy az erős ellenfelekkel nemrégen játszott, most gyengébb ellenfelek várakoznak a mérkőzésekre, és ha nem hibázik, az első helyre kerülhet. A gólaránya 29:13, és ezzel a leghatékonyabb védelemmel büszkélkedhet a ligán. Az utolsó 5 meccsben 3 győzelmet szerzett, 1 döntit és a Real verte meg idegenben 2:1 eredménnyel november végén. Ez a klub tavaly a 4.-ik helyen végzett 53:33 gólaránnyal, 77 ponttal. A Sevilla idegenben a 4.-ik legjobb csapat, mindkét vereséget idegenben szenvedte, a másodikat a Granadánál. A gólaránya 8:5 és 15 pontot szerzett itt. Rendkívül kevés gólt kapott idegenben, kevesebbet, mint otthon. Azonban kevesebbet is szerzett. A Sevillánál is hiányozni fognak a játékosai, pontosan Diego Carlos, Montiel, En-Nesyri, Rekik és Koundé. 

A vendégeknek nem marad más hátra, csak győzni. Ha szeretnék vezetni a tabellát, csak a győztes eredménnyel tudják ezt biztosítani. Annál inkább, hogy a házigazda nagyon le van gyengítve. Az oddsok tisztességesek a vendégek győzelmére. Elméletileg győznie kellene. Az óvatos változatra dönti nélkül az oddsok túl alacsonyak. Elfogadható szorzókkal lehet fogadni, hogy legalább 1, 5 gól esik a meccsen. 

A mi tippünk: a mérkőzésen több, mint 1,5 gól esik – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak