UEFA Nemzetek Ligája 2020/2021: Törökország – Magyarország, Szeptember 03

Unibet Hungary

Labdarúgás, csütörtök, 2020, Szeptember 03, Nemzetek Ligája, 20:45

A török focisták kihasználták azt, hogy a csoportjukban gyengébb csapatok játszottak. Ott volt Franciaország és Izland nemzeti csapata, akivel harcoltak a második továbbjutó helyért. Másképen már csak Albánia, Andorra és Moldova voltak a csoportjukban. Sőt, Izlandon elveszítette a meccset, mint az egyetlen meccset, amelyben ebben a selejtezőben vereséget szenvedett. Mert még Franciaországgal is otthon győzött 2:0, Franciaországban meg 1:1 döntetlent szereztek. Tehát a török válogatott mostanában nagyon jó formában van, az utolsó hat találkozóban 4 gyózelmet és 2 döntetlent szerzett, a gólaránya ezekben 9:1 volt, ezt az egy gólt éppen Franciaországban kapták, ahogyan ezt említettem. A törökök csoport védelme talán a legjobb Európában. Abszolút nem látványos és kimondottan nem szép labdarúgást játszanak, de gólokat nem kapnak. A belgákkal együtt a legkevesebb gólt kapták az EB selejtező során, csak 3 gólt 10 meccsben, a gólaránya 18:3. Otthon pedig egyetlen gólt sem nem kaptak. A belgák mind a 10 mérkőzést megnyerték 40:3 gólaránnyal, ezt csak az összehasonlítás miatt írtam ide.

Magyarország a selejtezőben 4 alkalommal győzött és 4 vereséget szenvedett. Idegenben csak Azerbájdszanban szerzett gólt. Például Szlovákiában óriási problémái voltak a csapatnak a védelemben, otthon és idegenben is legyőzték a slovákok a magyar válogatott legénységét. A statisztikákra nézve a magyar válogatott az utolsó 6 meccsből 5 meccset elveszített, 4:11 volt ezekben a gólarányuk, az egyetlen sovány 1:0 győzelmük a hazai találkozójuk volt a gyengécske Azerbajdszánnal. Csak a rend kedvéért megemlíteném, hogy a 3.-ik csoportban, ahonnan Magyarország a 3.-ik helyről indul, és csütörtökön este Törökországgal játszik, aki a 2.-ik helyről indul, ott van az első helyen Oroszország és a 4.-iken Szerbia nemzeti csapata.

Tekintettel arra, hogy milyen formában van jelenleg ez a két csapat, és arra is hogy a meccset Törökországban játszák, csak a házigazda győzelmére tudok fogadni, ha a győztest szeretném megjelölni. Otthon a törökök rendkívül erősek hála a hazai környezetnek, egy sima, problémamentes győzelmet várok a részükről.

A mi tippünk: Törökország győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.