FIFA World Cup 2022: Magyarország – Anglia, Szeptember 02

Labdarúgás, csütörtök, 2021, Szeptember 02, VB selejtező, 20:45                  

Magyarország a FIFA ranglistán a 37.-ik helyet foglalja, az EURO után nem mozdult sem ide, sem oda. Anglia a 4.-ik helyen áll, szintén nem változtatta a pozicióját az EURO után. Magyarország ugyan kiesett még a csoportokból, azonban jó teljesítményeket mutatott a párbajaiban. Csak emlékeztetésül, az első meccset Portugáliával 0:3 eredménnyel veszítette el, azonban a másodikban meglepte a favoritot és 1:1 döntetlenért 1 pontot szerzett a franciákkal. Az utolsó meccsben Németországgal a meccs folyamán 2 alkalommal vezettek, azonban végül ismét csak 1 pontot szereztek 2:2 döntetlenért. Így a csoporttól 2 ponttal búcsúztak az utolsó helyről. A VB selejtező csoportban jelenleg a 2.-ik helyen állnak és eddig nem veszítettek. San Marinot és Andorrát megverték 0:3 és 1:4, persze, ez kötelességük volt. Lengyelországgal 3:3 döntetlent játszottak. De az igazán nehéz ellenféllel csak most találkoznak. Ami pozitív hír, a sérüléséből meggyógyult Szoboszlai Dominik része lesz a pálya közepén a válogatottnak, aki jelenleg Lepzig mezében játszik, és talán sikerülhetne Gazdag Dániel, Sallói Dániel és Tamás Márkot is haza hívni. 

Az EURO előtt Anglia Ausztria és Románia csapatait verte meg azonos 1:0 eredményekkel. Anglia az EUROn kiválóan játszott. A csoportjában 2 győzelmet és 1 döntetlent szerzett, ez problémák nélkül az első helyre elég volt. Legyőzték a cseheket és a horvátokat szintén 1:0 eredményekkel, Skóciával szerezték a döntetlent. Ezután Németországot 2:0, Ukrajnát 4:0 és Dániát 2:1 a hosszabbításban. Végül egészen a döntőig jutottak el, ahol Olaszországgal találkoztak és ahol az olaszok nyerték meg a trófeát. Ezt a vereséget az angolok nem egészen tudták megemészteni mostanáig sem. Az egész versenyben csak 2 gólt kaptak, ez azt jelenti, hogy nagyon jól működött náluk a védelem. A VB selejtezőn eddig az első helyen vannak 3 győzelemért, San Marinot 5:0, Albániát 0:2 és Lengyelországot 2:1 eredményekkel győzte le. A gólaránya 9:1. Utoljára Anglia és Magyarország 11 éve találkoztak, 2:1 győzelmet szerzett az angol csapat. 

Nem is éri meg más lehetőséget fogadni, mint Anglia győzelmét. Azonban biztosan tanultak az EURO-ról, amikor láthatták, hogy Magyarországot lebecsülték az ellenfelei, és hogy mi volt ennek a vége. Ezt a hibát az angolok nem követik el. Tudják, hogy ingyen nem jutnak a győzelemhez. A fogadóirodák erre egészen jó szorzókat írtak ki, megéri fogadni velük. Hiszen hazai pályán a rajongók is sokat jelentenek. 

A mi tippünk: Anglia győzelme – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak