Coupe de France 2019/2020: Paris SG – St.Etienne, Július 24

Labdarúgás, péntek, 2020, Július 24, Franciaország, Francia Kupa, 21:10

Végre Franciaország is kivárta a saját verseny mérkőzését a kényszer Korona szünet után, ez a Francia Kupa döntője lesz, amelyben találkoznak a híres Paris SG és St. Etienne csapatai. Mindkét csapat lejátszott néhány baráti találkozót. PSG öszesen hármat, először a második ligából lévő Le Havrevel győzött 9:0, a másodikot a belga Waasland-Beveren ellen, amely 7:0 eredménnyel végződött, és az utolsó meccsben, amelyet Celtic ellen játszottak és 4:0 győzelmet szereztek. Ennek a meccsnek van a legnagyobb súlya, mivel ez a csapat közelíti meg a francia csapat minőségét. PSG egy óriási klub, amelyet olajmágnások sponzorálnak, minden évadban a francia liga élén állnak, szintén, mint a francia kupán is. Egyszerűen ennek a klubnak otthon nincsen méltó ellenfele, a többi, még a legjobb csapatok is, egy osztállyal alacsonyabb fokon állnak. A soraikban világhírű játékosok állnak, Neymar, Mbappe, Icardi, Verratti, Navas, és mivel ez a meccs a Kupa döntő, a játékosai nem fogják kímélni az elenfelüket.

St.Eienne öszesen 5 mérkőzést játszott le, az első hármat átlagos, vagy átlagon alatti csapatokkal, ezekben 12:2 volt a gólaránya, de az utolsó 2 meccset Anderlecht ellen, mindkettőt elveszítette, és ezzel mutatta meg a csapat igazi minőségét. Ennek a csapatnak volt mit csinálni a francia bajnokságon, hogy megmentse magát a versenyben. Ez egy átlagos csapat, bárhogyan is nézünk a teljesítményeire. A francia bajnoságot a pandémia miatt félbeszakították és így fejezték be, ez a csapat a 17. helyen végzett, 7 meccse volt egymás után, amelyben nem szerzett győzelmet. Ha a két csapat kölcsönös mérkőzéseire nézünk, akkor 2019/2020-ban 3 alkalommal találkoztak, Paris SG mindegyikben győzelmet szerzett, 6:1, 4:0 és 1:0.

A hosszú szünet után a párizsiaknak igen csak nagy lesz az étvágyuk játszani, és bizztosan mindent bele adnak a játékba. Ha esetleg előfordulna is valamilyen fajta bizonytalanság a csapatban a játékot illetve, semmit sem hagynak a véletlenre, az ellenfelét szétzúzzák. A kérdés, hogy mennyi gól fog esni az ellenfelük kapujába. Annak ellenére is, hogy a hazai párbaj előnye egy kicsit alacsonyabb, mivel közönség nélkül játszák a meccset, hendikepre fogadok.

A mi tippünk: Paris SG győzelme -1,5 hendikepben – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak